Ηρακλής - Προμηθέας: Διακοπή στο Ιβανώφειο, ζήτησαν εκκένωση οι διαιτητές! (vid)

Newsroom
Ηρακλής - Προμηθέας: Διακοπή στο Ιβανώφειο, ζήτησαν εκκένωση οι διαιτητές! (vid)

bet365

1'54'' πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, με το σκορ στο 33-42 υπέρ του Προμηθέα στο ματς με τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, υπήρξε ένταση στις εξέδρες, προκλήθηκε διακοπή κι οι διαιτητές ζήτησαν την πλήρη εκκένωση του Ιβανώφειου!

Μετά την δεκάλεπτη καθυστέρηση στην έναρξη του λόγω της απουσίας γιατρού από το Ιβανώφειο, το τέλος του πρώτου ημίχρονο επεφύλασσε ακόμη ένα απρόσμενο γεγονός.

Η διαιτητική τριάδα των Κορομηλά, Ζαχαρή και Μαλαμά, 1'54'' πριν το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, ενώ ζήτησε την εκκένωση του κλειστού από τους λίγους - λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας - φιλάθλους που βρίσκονταν στις εξέδρες.

Ο λόγος έχει να κάνει με υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν - κάποια εξ' αυτών με αποδέκτη και τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Ηλία Κορομηλά - και την γενικότερη ένταση που προκλήθηκε πίσω από τον πάγκο της γραμματείας.

Ο κόσμος άρχισε σιγά-σιγά να αποχωρεί, μιας κι αν δεν άδειαζε το γήπεδο στον απαιτούμενο χρόνο, ο Ηρακλής θα ήταν αντιμέτωπος με τιμωρία.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα