ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ράουτινς, προπονήθηκε με τη "Βασίλισσα"

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ράουτινς, προπονήθηκε με τη "Βασίλισσα"

Newsroom
ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Ράουτινς, προπονήθηκε με τη "Βασίλισσα"

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τα «κιτρινόμαυρα» έκανε ο Άντι Ράουτινς, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να κλείσει συμφωνία με την ΑΕΚ.

Στην προσπάθειά της η ΑΕΚ να βρει τρόπους προκειμένου να παρουσιαστεί ενισχυμένη και ανταγωνιστική στη συνέχεια της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ένας από αυτούς είναι να... παρακάμψει τα ban της FIBA. Αυτό θα γίνει με το να αποκτηθούν παίκτες οι οποίοι είχαν βρεθεί τελευταία φορά στην Ελλάδα και δεν υπάρχει κανένας περιορισμός για την απόκτησή τους, όπως η περίπτωση του Άντι Ράουτινς που εμφανίστηκε πρόσφατα.

Μέσα σε λίγες ημέρες από την γνωστοποίηση του ενδιαφέροντος, ο Ράουτινς έφτασε στην Αθήνα και ενσωματώθηκε στην προπόνηση της «βασίλισσας». Μετά από αυτήν την κίνηση είμαστε σε αναμονή για τις εξελίξεις με τα στοιχεία να δείχνουν πως ο Ράουτινς θα επιστρέψει σύντομα στην ενεργό δράση.

Ο ίδιος είχε, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με το Στέφανο Δέδα στην τουρκική Μπαχτσεσεχίρ, είχε σύντομο πέρασμα τον Ιανουάριο του 2020 από τον Παναθηναϊκό και παραμένει στην Ελλάδα το letter of clearence, αφού από τότε αποσύρθηκε και ανέλαβε χρέη general manager.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα