ΑΕΚ: Βρέθηκε νέο κρούσμα κορονοϊού

ΑΕΚ: Βρέθηκε νέο κρούσμα κορονοϊού

Ευαγγελος Στελλάκης
ΑΕΚ: Βρέθηκε νέο κρούσμα κορονοϊού

bet365

Κατόπιν σχετικών ελέγχων που διενεργήθηκαν στις τάξεις της Ένωσης, εντοπίστηκε ένα νέο κρούσμα κορονοϊού σε μέλος της ομάδας, το 6ο συνολικά μετά την 30η Δεκεμβρίου.

Ως γνωστόν η κατάσταση με τον κορονοϊό στις τάξεις των ελληνικών ομάδων είναι επιβαρυμένη το τελευταίο εικοσαήμερο, με το συγκεκριμένο να είναι το 6ο κρούσμα της ΑΕΚ.

Διευκρινίζεται δε πως το μέλος της ομάδας ακολουθεί πλέον όλες τις οδηγίες των ειδικών, έπειτα από τη διάγνωση του ως θετικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ:

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι σε προγραμματισμένο έλεγχο ανίχνευσης για CΟVID-19, ακόμη ένα μέλος της Ομάδας μας, διεγνώσθη θετικό.

Η κατάστασή του, όπως και των υπολοίπων νοσούντων μελών/αθλητών, παρακολουθείται από τους ειδικούς και το ιατρικό επιτελείο μας.

Ακολουθούν επαναληπτικοί έλεγχοι και όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με το Πρωτόκολλο Υγείας του ΕΟΔΥ».

Άλλωστε, θυμίζουμε πως οι αναμετρήσεις για την 12η και τη 13η αγωνιστική της Basket League αναβλήθηκαν, λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στις περισσότερες ομάδες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα