Αναβλήθηκε ο αγώνας του Άρη με τη Λάρισα

Αναβλήθηκε ο αγώνας του Άρη με τη Λάρισα

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επισήμως πως η αναμέτρηση Λάρισα - Άρης που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 2 Ιανουαρίου αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους Θεσσαλούς.

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την ομάδα μπάσκετ της Λάρισας που ανακοίνωσε κρούσματα Covid-19 τις προηγούμενες ημέρες. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα με τον Άρη που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου για τη 12η αγωνιστική της Basket League.

Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή σε αγώνα της 12ης αγωνιστικής έπειτα από το Ολυμπιακός - Ιωνικός.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Basket League, εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ και την ΓΓΑ, αναβάλλεται η αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου Λάρισα-Άρης, που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιανουαρίου, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώστηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Λάρισας.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα