Basket League: Με Μπαρτζώκα και Πρίφτη η πρεμιέρα του «Τζάμπολ» στην ΕΡΤ

Newsroom
Basket League: Με Μπαρτζώκα και Πρίφτη η πρεμιέρα του «Τζάμπολ» στην ΕΡΤ
Το πρώτο «Τζάμπολ» της σεζόν θα γίνει απόψε (19:10) στη συχνότητα της ΕΡΤ3 με καλεσμένους του προπονητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Πρίφτη, αντίστοιχα.

Η ΕΡΤ θα κάνει «Τζάμπολ» στην εβδομαδιαία εκπομπή της (19:10-20:00), με παρουσιαστή τον Αντώνη Καλκαβούρα και με την συντακτική μπασκετική ομάδα της να μας προσφέρει τον απολογισμό της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου στην Basket League και την Α2 Κατηγορία (ρεπορτάζ από όλα τα γήπεδα, top-10 με τις καλύτερες φάσεις, τους κορυφαίους κάθε στατιστικής κατηγορίας και άλλα), τα νέα της Εθνικής ομάδας αλλά και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Φυσικά το μενού θα έχει και συζητήσει και σχόλια με καλεσμένους. Ποδαρικό θα κάνουν σε ζωντανή (όχι παράλληλη) σύνδεση ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Δημήτρης Πρίφτης, ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» για την EuroLeague (23/12, 21:00).

Επιπλέον, θα υπάρχουν αποκλειστικές συνεντεύξεις του Κώστα Αντετοκούνμπο και του Τάισον Κάρτερ, με τον τελευταίο να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Ρωσία και τη Ζενίτ.

@Photo credits: eurokinissi
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα