Μπράιαν Ανγκόλα: Δημιούργησε ίδρυμα στην Κολομβία, βοηθάει 100 παιδιά

Μπράιαν Ανγκόλα: Δημιούργησε ίδρυμα στην Κολομβία, βοηθάει 100 παιδιά

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Μπράιαν Ανγκόλα: Δημιούργησε ίδρυμα στην Κολομβία, βοηθάει 100 παιδιά

bet365

Ο Μπράιαν Ανγκόλα δημιούργησε ένα ίδρυμα στην Κολομβία που φέρει το όνομά του. Και βοηθάει 100 παιδιά μέσα από το μπάσκετ.

Ο Μπράιαν Ανγκόλα μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Ευρώπη, αλλά την παρτίδα του δεν μπορεί να τη λησμονήσει. Ο Κολομβιανός γκαρντ της ΑΕΚ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και θα αγωνιστεί στον... τελικό με τη Φάλκο, δημιούργησε ένα ίδρυμα που φέρει το όνομά του: Μπράιαν Άνγκόλα!

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτό το συναίσθημα, μόνο που εδώ ξεκινά ένα όνειρο και ένα έργο που με τη βοήθεια του Θεού και δική σας θα είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Ευχαριστώ Θεέ. ΠΑΜΕ, ΠΑΜΕ!!!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram o Ανγκολα.

Η κίνησή του κρύβει και μία συγκινητική αφιέρωση, αφού όπως αναφέρει αυτό ήταν το όνειρο του πατέρα του που έχει «φύγει». Και πως είναι σίγουρος «από τον ουρανό θα είναι περήφανος για εμένα».

Στο μήνυμά του ο Κολομβιανός ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη βοήθεια που πρόσφερε, αλλά και την εταιρία που ανέλαβε τη χορηγία. Ποια είναι αυτή; Να βοηθήσει 100 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, μέσα από το μπάσκετ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα