Το ντέρμπι και η επιστροφή του Χάνλαν

Newsroom
Το ντέρμπι και η επιστροφή του Χάνλαν

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι (11/12, 20:00) με τον ΠΑΟΚ και ο Ολιβιέ Χάνλαν επιστρέφει έπειτα από απουσία ενός μήνα.

Ο Καναδός γκαρντ τραυματίστηκε στην εκτός έδρας νίκη του Άρη με τον Προμηθέα Πατρών με συνέπεια την απουσία του στους επόμενους αγώνες της ομάδας. Αυτή δεν κόστισε στους «κίτρινους» καθώς σημείωσαν διαδοχικές νίκες και πλέον ο Χάνλαν επιστρέφει καθώς πήρε τη θέση του Γιάκα Κλόμπουτσαρ στο ρόστερ της ομάδας. Μάλιστα, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την ατμόσφαιρα του παραδοσιακού ντέρμπι της Θεσσαλονίκη στο οποίο ο Άρης θα προσπαθήσει να πετύχει την 4η διαδοχική νίκη του και φυσικά να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία του.

Κατά τον συνεργάτη του Γιάννη Καστρίτη, Θεοδόση Παραλίκα, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει ο ρυθμός του αγώνα. «Όσοι έχουν περάσει από τις δύο ομάδες, ξέρουν τι σημαίνει αυτό το ματς. Είναι ένα ντέρμπι το οποίο μπορεί να μην έχει την αίγλη του παρελθόντος όπου κρίνονταν τίτλοι, δεν παύει όμως να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Εμείς είμαστε σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Προερχόμαστε από ένα σερί τριών νικών και θέλουμε να το διευρύνουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει τα προβλήματά του με τους τραυματισμούς, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρούν η καρδιά και το πάθος για τη νίκη. Αγωνιστικά, πιστεύω ότι ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι το κλειδί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Περιμένουμε μία καυτή ατμόσφαιρα, σε κόσμια βέβαια επίπεδα, και είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε και να ανταπεξέλθουμε», είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα