Νέντοβιτς: Έσβησε τα tweets για τον τραυματισμό του

Νέντοβιτς: Έσβησε τα tweets για τον τραυματισμό του

Νέντοβιτς: Έσβησε τα tweets για τον τραυματισμό του

bet365

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς διέγραψε τα tweets που ανέβασε, λίγο μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο.

Τα tweets που είχε γράψει ο Νεμάνια Νέντοβιτς και αφορούσαν το διάστρεμμα που υπέστη στο ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, πατώντας πάνω στο πόδι του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, έχουν πλέον... εξαφανιστεί.

Στο πρώτο, ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού είχε γράψει: «Δεν με νοιάζει ποιος είναι ο αμυντικός ή πόσο χρονών είναι, απλά δεν το κάνεις αυτό. Ναι μπορεί να συμβεί, αλλά μπορεί επίσης να μην συμβεί, Τέλος της συζήτησης!».

Ενώ στο δεύτερο έσπευσε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα: «Πρώτα από όλα δεν ήξερα ότι ο μικρός ήταν παίκτης του Ολυμπιακού, μόλις το έμαθα. Δεύτερον, αν κάνετε το ζήτημα κάτι μεταξύ Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών τότε το IQ σας είναι υπό του μηδενός και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Τρίτον, δεν κατηγορώ κανέναν, για τον λόγο αυτό είπα ότι δεν με νοιάζει ποιος είναι ο αμυντικός, προφανώς δεν το έκανε επίτηδες».

Για να προσθέσει: «Οι διαιτητές πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά με το να προστατεύουν τους παίκτες ώστε να μην συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα