ΑΕΚ: Στον Αθλητικό Δικαστή η υπόθεση του Μορέιρα

ΑΕΚ: Στον Αθλητικό Δικαστή η υπόθεση του Μορέιρα

ΑΕΚ: Στον Αθλητικό Δικαστή η υπόθεση του Μορέιρα

bet365

Η καταγγελία του Γιανίκ Μορέιρα για τις οφειλές της ΑΕΚ οδηγήθηκε στον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει για την αφαίρεση ενός βαθμού από την Ένωση. Στις 15/12 ανοίγει ο φάκελος αδειοδότησης της ΑΕΚ.

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ο Γιανίκ Μορέιρα έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, ενημερώνοντας πως η ΑΕΚ δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές υποχρεώσεις της απέναντί του. Η υπόθεση του σέντερ του Περιστερίου - μετά και το πέρας της... δεύτερης ευκαιρίας και της διορίας των 5 εργάσιμων για συμφωνία - θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης, στον Αθλητικό Δικαστή.

Αυτός αναμένεται να αποφασίσει, είτε στο τέλος της εβδομάδας, είτε στην αρχή της επόμενης - την αφαίρεση ενός βαθμού από την ΑΕΚ!

Οι δύο πλευρές - του παίκτη και της ΑΕΚ - ήρθαν σε επαφή, αλλά δεν κατέστη δυνατό να έρθουν σε συμφωνία, αφού ο παίκτης ήταν ανένδοτος σε αυτά που ζητούσε.

Ακόμη και στην περίπτωση που ο Αθλητικός Δικαστής αποφασίσει την αφαίρεση του βαθμού, η ΑΕΚ θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για να τον ανακτήσει. Θα πρέπει να διευθετήσει την πληρωμή προς τον Μορέιρα σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών.

Ο κρίσιμος Δεκέμβριος

Η υπόθεση του Μορέιρα ίσως είναι το μικρότερα από τα προβλήματα της ΑΕΚ. Στις 15 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανοίξει ο φάκελος της Ένωσης, όπως και των άλλων ομάδων της Basket League, προκειμένου να εξεταστεί αν οι διακανονισμό που αναγράφονται, έχουν τηρηθεί.

Στο φάκελο της ΑΕΚ υπάρχουν 12 διακανονισμοί.

Την ίδια στιγμή, τα Ban από τη FIBA παραμένουν στα 10.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα