ΑΕΚ: Επιστολή του Μορέιρα στον ΕΣΑΚΕ, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμού

ΑΕΚ: Επιστολή του Μορέιρα στον ΕΣΑΚΕ, κίνδυνος αφαίρεσης βαθμού

bet365

Ο Γιανίκ Μορέιρα έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ, ενημερώνοντας για τη μη καταβολή της οφειλής από την ΑΕΚ. Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τη «Βασίλισσα».

Ο Γιανίκ Μορέιρα ξεκίνησε ένα οικονομικό γαϊτανάκι που μπορεί να μην έχει τελειωμό για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο σέντερ του Περιστερίου, από την περασμένη Παρασκευή (19/11) έστειλε επιστολή στον ΕΣΑΚΕ και ενημερώνει για τη μη καταβολή της οφειλής από την ΑΕΚ.

Η Επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, η οποία συνεδρίασε εκτάκτως, ενημέρωσε την ΑΕΚ για την κίνηση του πρώην παίκτη της. Κάτι που σημαίνει ότι η «Βασίλισσα» έχει πέντε εργάσιμες ημέρες στη διάθεσή της για να διευθετήσει την οφειλή.

Αν δεν το κάνει, τότε η υπόθεση θα πάει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος θα πρέπει να εκδικάσει άμεσα την υπόθεση. Η ΑΕΚ αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού. Ωστόσο και εκεί υπάρχει μία... δικλείδα. Αν η ΑΕΚ, μετά την αφαίρεση, και σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών, διευθετήσει την οφειλή, τότε θα πάρει πίσω το βαθμό που πρόκειται να αφαιρεθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και άλλοι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στην ΑΕΚ και δεν έχουν λάβει τις δόσεις που έχουν συμφωνηθεί, αναμένεται να ακολουθήσουν το δρόμο του Μορέιρα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα