ΑΕΚ: Τα ban έστειλαν τον Φέργκιουσον στο Λαύριο

ΑΕΚ: Τα ban έστειλαν τον Φέργκιουσον στο Λαύριο

bet365

Ο Τέρανς Φέργκιουσον αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, προτού καν γίνει παρόν, με το Λαύριο να «αρπάζει» τον ΝΒΑερ. Άλυτο πρόβλημα τα 10 ban.

Ο Τέρανς Φέργκιουσον (όπως και ο Ρεϊβόντε Ράις) φοράνε τις προπονητικές φόρμες της ΑΕΚ και ακολουθούν την ομάδα στις αναμετρήσεις της εδώ και αρκετές εβδομάδες. Η μη διευθέτηση των ban, τα οποία παραμένουν 10, έφεραν το τέλος της μικρής διαδρομής στα «κιτρινόμαυρα» για τον Φέργκιουσον.

Πλέον, ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ βρίσκεται μία ανάσα από το Λαύριο (απομένουν οι υπογραφές με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη), ως ο αντικαταστάτης του Καναδού Τζαβόν Μπλερ.

Όσο για την ΑΕΚ; Το Gazzetta είχε επισημάνει τον κίνδυνο να χαθούν τόσο ο Φέργκιουσον (ο οποίος αρχικά ήταν κοντά στον Ιωνικό), όσο και ο Ράις, από τη στιγμή που δεν μπορούν να αποκτηθούν λόγω των ban.

Η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να ολοκληρώσει το deal με τον Ράις, ωστόσο είναι δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής, λόγω των Εθνικών ομάδων και εφόσον τα ban δεν διευθετηθούν, κάτι που η ΚΑΕ υποστήριζε ότι θα ρύθμιζε πριν από δύο εβδομάδες, όλα είναι ανοικτά.

Ένα σενάριο αναφέρει πως μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Γέλοβατς η ΑΕΚ έχει αλλάξει τα πλάνα της και ρίξει το βάρος στην ανεύρεση ενός σέντερ, αλλά όπως και στην περίπτωση του Ράις, έτσι και σε αυτή του σέντερ, ισχύει το θέμα με τα ban.

Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές ξένων μέχρι το τέλος του 1ου γύρου στην Basket League, αφού έχει κάνει την πρώτη με τον Ίαν Χάμερ να παίρνει τη θέση του Μάνι Χάρις.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα