Βουγιούκας: «O Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό» (vid)

Βουγιούκας: «O Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό» (vid)

Βουγιούκας: «O Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό» (vid)

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε ότι ο σταθερός κορμός λείπει τα τελευταία χρόνια απ' τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα ακολούθησαν της κατάκτησης της EuroLeague το 2011.

Ο Ίαν Βουγιούκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick N' Roll και μίλησε για τους αγαπημένους συμπαίκτες του, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Βουγιούκας αναφέρθηκε στις στιγμές της καριέρας του, ξεχωρίζοντας την EuroLeague που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το 2011.

«Πίστευα ότι θα παίρναμε κάθε χρόνο την EuroLeague, πήγαμε και στο Final 4 το 2012. Έτσι πιστεύαμε, αν και υπήρχαν σημάδια», εξήγησε ο Βουγιούκας.

Και όταν ρωτήθηκε για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον αντίκτυπο του Σέρβου στην πορεία του, εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν μία δεμένη ομάδα, είχε κορμό, είχε μία κουλτούρα που ξεκινούσε απ' τον Διαμαντίδη και πήγαινε στους άλλους Έλληνες παίκτες. Υπήρχε και ο Μπατίστ και έπρεπε οι νέοι που ερχόντουσαν να μπουν στο κλίμα. Σε αυτό βοηθούσε και ο Ομπράντοβιτς με τον τρόπο του, μέσα στο γήπεδο και οι Διαμαντίδης-Τσαρτσαρής έξω απ' αυτό. Είναι κάτι που λείπει τα τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό».

Για όσα ακολούθησαν την κατάκτηση της EuroLeague to 2011: «Θυμάμαι, είχαμε πάρει την EuroLeague και την επόμενη ημέρα διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι οι Γιαννακόπουλοι αποχωρούσαν από την ομάδα. Αυτό μας ταρακούνησε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα