Βουγιούκας: «O Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό» (vid)

Βουγιούκας: «O Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό» (vid)

Βουγιούκας: «O Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό» (vid)

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας τόνισε ότι ο σταθερός κορμός λείπει τα τελευταία χρόνια απ' τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και σε όσα ακολούθησαν της κατάκτησης της EuroLeague το 2011.

Ο Ίαν Βουγιούκας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Pick N' Roll και μίλησε για τους αγαπημένους συμπαίκτες του, τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά και για τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο Βουγιούκας αναφέρθηκε στις στιγμές της καριέρας του, ξεχωρίζοντας την EuroLeague που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό το 2011.

«Πίστευα ότι θα παίρναμε κάθε χρόνο την EuroLeague, πήγαμε και στο Final 4 το 2012. Έτσι πιστεύαμε, αν και υπήρχαν σημάδια», εξήγησε ο Βουγιούκας.

Και όταν ρωτήθηκε για τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και τον αντίκτυπο του Σέρβου στην πορεία του, εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός ήταν μία δεμένη ομάδα, είχε κορμό, είχε μία κουλτούρα που ξεκινούσε απ' τον Διαμαντίδη και πήγαινε στους άλλους Έλληνες παίκτες. Υπήρχε και ο Μπατίστ και έπρεπε οι νέοι που ερχόντουσαν να μπουν στο κλίμα. Σε αυτό βοηθούσε και ο Ομπράντοβιτς με τον τρόπο του, μέσα στο γήπεδο και οι Διαμαντίδης-Τσαρτσαρής έξω απ' αυτό. Είναι κάτι που λείπει τα τελευταία χρόνια, ο Παναθηναϊκός αλλάζει συνέχεια κορμό».

Για όσα ακολούθησαν την κατάκτηση της EuroLeague to 2011: «Θυμάμαι, είχαμε πάρει την EuroLeague και την επόμενη ημέρα διάβαζα ένα άρθρο που έλεγε ότι οι Γιαννακόπουλοι αποχωρούσαν από την ομάδα. Αυτό μας ταρακούνησε».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα