ΑΕΚ: Επαφές με Καλαϊτζάκη, Χαραλαμπόπουλο (vids)

ΑΕΚ: Επαφές με Καλαϊτζάκη, Χαραλαμπόπουλο (vids)

ΑΕΚ: Επαφές με Καλαϊτζάκη, Χαραλαμπόπουλο (vids)

bet365

Τα ban δεν εμποδίζουν την αναζήτηση της ΑΕΚ για την ενίσχυση του ρόστερ της. Νέοι στόχοι οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το δόγμα στην ΑΕΚ επιβάλλει πως οι «κιτρινόμαυροι» κοιτούν προς κάθε (ελληνική) περίπτωση με γνώμονα το μέλλον της ομάδας. Παρά τα 10 ban και της οικονομικές υποχρεώσεις η ΑΕΚ είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει ενισχύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο συγκαταλέγονται δύο περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η πρώτη είναι του 22χρονου Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος αγωνίζεται στη λιθουανική Λιετκαμπέλις και είναι μια από τις αποκαλύψεις στο φετινό Eurocup (16.3 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 1 ασίστ σε τέσσερις συμμετοχές). Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφή με την πλευρά του Έλληνα γκαρντ.
Παράλληλα, η ΑΕΚ συνομιλεί και με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Βενέτσια.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να κοιτάζει προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να εφαρμοστει το σχέδιο της εμφάνισης μιας ανταγωνιστικής ΑΕΚ τον Δεκέμβριο. Κάτι που είχε τονίσει αρκετές φορές ο προπονητής της, Στέφανος Δέδας. Αν φυσικά αρθούν τα ban και η ΑΕΚ προχωρήσει στην ενίσχυση της, το ρόστερ σε ένα μήνα από τώρα θα είναι εντελώς διαφορετικό ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση του Δέδα.

Οι ξένοι στην αναμονή

Ο Ρειβόντε Ράις και ο Τέρενς Φεργκιουσον εμφανίστηκαν με ρούχα της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ακολουθούν πρόγραμμα προπόνησης και ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει με την ομάδα. Απομείνει η άρση των ban προκειμένου να αποκτηθούν και επίσημα.

@Photo credits: EuroCup
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα