Basket League: Ξεχωρίζουν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-Ηρακλής

Newsroom
Basket League: Ξεχωρίζουν το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-Ηρακλής
To πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται σήμερα, με τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-Ηρακλής να κλέβουν την παράσταση.

Αυλαία στην 7η αγωνιστική της Basket League θα έχουμε σήμερα και το μενού περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις. Τα βλέμματα στραμμένα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Άρης παίζει με τον Ηρακλή.

Στις 17:00 ο Άρης θα ψάξει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών μετά το μεγάλο διπλό στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, ενώ ο Ηρακλής έχει ανάγκη το ροζ φύλλο αγώνα για να ξεφύγει από τον πάτο της κατάταξης και να ανέβει σιγά-σιγά στη βαθμολογία, μένοντας μακριά από περιπέτειες.

Στη Λάρισα (17:00), η ομάδα από τη Θεσσαλία θα κοντραριστεί με το Περιστέρι και αναζητά τρόπο να πάρει την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μανωλόπουλου προέρχεται από ήττα στο Europe Cup εκτός έδρας στη Λευκορωσία και το Μινσκ.

Τέλος υπάρχει το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (20:00). H oμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Ζενίτ στη Ρωσία και να κρατήσει το αήττητο στις εγχώριες διοργανώσεις, πριν στρέψει την προσοχή του στην διαβολοβδομάδα της Euroleague (παίζει με Εφές εκτός και Μακάμπι εντός). Από την πλευρά του ο Δικέφαλος του Βορρά έρχεται με ανεβασμένη τη ψυχολογία λόγω του διπλού επί της Νίμπουργκ, ωστόσο στο πρωτάθλημα τα έχει βρει σκούρα μέχρι στιγμής.

Το πρόγραμμα:
17:00 Λάρισα - Περιστέρι ΕΡΤ Sports
17:00 Άρης - Ηρακλής ΕΡΤ3
20:00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΕΡΤ3

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα