Προμηθέας: Έκλεισε ο Ζούρος για 1.5 χρόνο

Προμηθέας: Έκλεισε ο Ζούρος για 1.5 χρόνο

Προμηθέας: Έκλεισε ο Ζούρος για 1.5 χρόνο

bet365

Ο Ηλίας Ζούρος θα είναι ο νέος προπονητής του Προμηθέα. Συμφώνησε για 1.5 χρόνο με τους Πατρινούς και πιάνει δουλειά αμέσως μετά το σαββατιάτικο (06/11, 20.00) με τον Άρη.

Δεν έμεινε για πολύ καιρό στον πάγκο του Προμηθέα Προμηθέα ο Λουίς Κασιμίρο, με τους ανθρώπους των Πατρινών να μην αργούν καθόλου να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Ηλίας Ζούρος θα είναι ο νέος head coach του Προμηθέα, αφού το αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνεργασία (οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει και το καλοκαίρι) μετουσιώθηκε και σε επίσημη πρόταση, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο 1.5 χρόνου. Αυτό σημαίνει ότι βρέθηκε λύση και στο θέμα της παράλληλης ενασχόλησής του με την Εθνική Γεωργίας στα "παράθυρα" των προκριματικών του Παγκοσμίου και ο Έλληνας τεχνικός πιάνει δουλειά άμεσα.

Η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας αναμένεται εντός της ημέρας, ενώ o 55χρονος έμπειρος τεχνικός θα πιάσει δουλειά αμέσως μετά τον αγώνα της νέας του ομάδας στην Basket League.

Αυτό σημαίνει ότι θα είναι παρών στο σαββατιάτικο (06/11, 20.00) ματς κόντρα στον Άρη, στο οποίο θα κοουτσάρει ο πρώτος βοηθός του Λουίς Κασιμίρο, Κώστας Ντούβας.

Ο Ηλίας Ζούρος επιστρέφει σε πάγκο ελληνικής ομάδας μετά από 2 χρόνια, αφού το 2019 ήταν προπονητής του Περιστερίου. Στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο των Ολυμπιακού, Άρη, Παρί Λεβαλουά, Πανελληνίου, Ζαλγκίρις, Εφές, Τόφας και Μπούντουτσνοστ, ενώ έχει βρεθεί head coach της Εθνικής Ελλάδος και της Γεωργίας σε μια πολύ γεμάτη καριέρα.

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα