Προμηθέας: Σε καλό δρόμο του Ζούρου

Προμηθέας: Σε καλό δρόμο του Ζούρου

Νίκος Καρφής
Προμηθέας: Σε καλό δρόμο του Ζούρου

bet365

Αμοιβαίο ενδιαφέρον υπάρχει μεταξύ Προμηθέα και Ηλία Ζούρου και μένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών.

Δεν μακροημέρευσε στον πάγκο του Προμηθέα ο Λουίς Κασιμίρο. Ο Ισπανός θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πατρινούς, αφού το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο Eurocup με τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, ήταν αρκετό για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η βαριά ήττα με 92-62 κόντρα στην Μπουρζ αποτέλεσε και τη... χαριστική βολή για τον Κασιμίρο.

Σχετικά με τον αντικαταστάτη του, το όνομα του Ηλία Ζούρου βρίσκεται στο προσκήνιο, αφού υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνεργασία των δύο πλευρών. Ακόμα μένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για την τελική συμφωνία. Ο Έλληνας τεχνικός είχε μιλήσει με τον σύλλογο από την Πάτρα και το περασμένο καλοκαίρι, όταν τελικά κατέληξε στον Κασιμίρο.

O Έλληνας head coach αυτές τις μέρες είναι στο εξωτερικό και εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα. Ο Ζούρος, αν επιτευχθεί συμφωνία, θα επιστρέψει σε πάγκο ελληνικής ομάδας, αφού το 2019 ήταν προπονητής του Περιστερίου. Στο παρελθόν έχει κάτσει στον πάγκο των Ολυμπιακού, Άρη, Παρί Λεβαλουά, Πανελληνίου, Ζαλγκίρις, Εφές, Τόφας και Μπούντουτσνοστ, ενώ έχει βρεθεί head coach της Εθνικής Ελλάδος και της Γεωργίας σε μια γεμάτη καριέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα