Οι δύο προπονήσεις του Κέλι πριν το ντεμπούτο του με τον Άρη

Οι δύο προπονήσεις του Κέλι πριν το ντεμπούτο του με τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι δύο προπονήσεις του Κέλι πριν το ντεμπούτο του με τον Άρη

bet365

Ο Τζέιμς Κέλι έφθασε οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετέχει σε δύο προπονήσεις του Άρη και το Σάββατο (30/10) θα κάνει το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα με το Λαύριο.

Ο Αμερικανός undersized σέντερ γνωρίζει ότι δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή του καθώς επίσης και ότι θα χρειαστεί να «κρύψει» το ανενεργό διάστημα γι’ αυτόν. Το παραδέχθηκε εξάλλου λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη λέγοντας ότι… «δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας». Ο 28χρονος παίκτης αντικατέστησε τον Μάικλ Φίνκε, στην πραγματικότητα έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τον προκάτοχό του, γι’ αυτόν και τον επέλεξε ο Γιάννης Καστρίτης. Αρέσκεται να παίζει με πλάτη στο καλάθι, είναι ιδιαίτερα κινητικός στο transition game και αποτελεσματικός στις αμυντικές αλλαγές. Το επιθετικό παιχνίδι του Φίνκε άρχιζε και τελείωνε έξω από τη γραμμή του τριπόντου, στη ρακέτα έμπαινε κατ’ ανάγκη, γι’ αυτό εξάλλου δεν ταίριαξε στον Άρη.

Το ερώτημα για τον Τζέιμς Κέλι σχετίζεται με το επίπεδο ετοιμότητάς του καθώς προέρχεται από μια ανενεργή σεζόν. Πριν το ντεμπούτο του στον αγώνα του Σαββάτου (30/10) με το Λαύριο θα έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις καθώς η σημερινή (28/10) του Άρη μετατέθηκε κατά δύο ώρες ούτως ώστε να την προλάβει και ο Αμερικανός. Το σίγουρο είναι ότι ο Αμερικανός δεν ήρθε… αδιάβαστος στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως είπε… «συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα, για τη μεγάλη ιστορία, τους πολλούς τίτλους αλλά και του πιστούς φιλάθλους, γι’ αυτό ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα που είδα μέσα από βίντεο και εικόνες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα