Λοβ: «Αυτό το παιχνίδι δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Λοβ: «Αυτό το παιχνίδι δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Newsroom
Λοβ: «Αυτό το παιχνίδι δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

bet365

Ο Ζερμέιν Λοβ έπαιξε το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του και η μοίρα ήθελε να γίνει πρωταγωνιστής στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γαλατάσαραϊ.

Ο Αμερικανός έβαλε τα δύο τρίποντα που «κλείδωσαν» τη νίκη του ΠΑΟΚ στα τελευταία 90 δευτερόλεπτα του αγώνα και μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου σημείωσε ότι… «για μένα ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στο BCL, είναι κάτι που θα θυμάμαι στη ζωή μου, αλλά αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι να μπαίνω στο γήπεδο και να τα δίνω όλα για την ομάδα. Γενικώς σαν ομάδα έχουμε μια προσήλωση και δεν εγκαταλείπουμε. Σχεδιάσαμε ένα πλάνο αγώνα αλλά αυτό που μέτρησε είναι η εμπιστοσύνη που έχει ο ένας στον άλλον».

Ρωτήθηκε για τα μεγάλα σουτ που έβαλε. «Δεν έχει σημασία ποιο σουτ παίρνω γιατί για όλα νιώθω την ίδια αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι θα τα βάλω. Αυτή είναι η προσωπικότητά μου. Το play που βγάλαμε πριν το σουτ ήταν πιο σημαντικό από το ίδιο το σουτ γιατί θα πρέπει να βλέπουμε όλες τις λεπτομέρειες μιας προσπάθειες. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχα παίξει καλύτερα πριν φτάσω στο σημείο να κάνω αυτά τα δύο σουτ. Σ’ ένα τάιμ άουτ ο κόουτς μου είπε ότι θα πρέπει να ελέγξω τα συναισθήματά μου κι αυτό σε συνδυασμό με τη στήριξη του κόσμου ήταν από τα στοιχεία που με βοήθησαν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα