Ο Δρακόπουλος ανακοίνωσε τη συμφωνία με Κουφό

Newsroom
Ο Δρακόπουλος ανακοίνωσε τη συμφωνία με Κουφό

bet365

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος επισημοποίησε τη συμφωνία του με τον Στέργιο Κουφό για την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή και παράλληλα προανήγγειλε δύο αλλαγές.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Ηρακλής με δηλώσεις του στην ΕΤ3 εξήγησε αρχικά τους λόγους της επιλογής του Στέργιου Κουφού τονίζοντας ότι.. «επιλέξαμε τον Στέργιο Κουφό διότι ο Ηρακλής είναι ένα ιδιαίτερο σωματείο, χρειάζεται έμπειρο προπονητή ο οποίος θα μπορεί να αντέξει το ψυχικό βάρος. Αυτός θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας και σύντομα θα επισημοποιηθεί η συμφωνία μας».

Κι αν η συμφωνία με τον Στέργιο Κουφό είχε διαφανεί από τις προηγούμενες ημέρες, ο Θόδωρος Δρακόπουλος στάθηκε και στις αλλαγές που θα γίνουν. «Θα ενισχυθούμε σίγουρα με δύο παίκτες καθώς η ομάδα το χρειάζεται. Στεκόμαστε ανταγωνιστικά αλλά χάνουμε τα παιχνίδια στις λεπτομέρειες», είπε.

Ο Κέιλιν Λούκας – ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από τον Ολυμπιακό – είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους είναι σε επαφές ο Ηρακλής και μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί αν θα βρεθεί συμφωνία. Ο 32χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στην Basketleague πριν από μια δεκαετία για να ακολουθήσει η καριέρα του κυρίως στην G League αλλά και σε Τουρκία και Ισαρήλ. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια σε τρεις διαφορετικές ομάδες έχοντας 17.6 πόντους και 5.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα