Δίπλαρος: Για δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής στη Basket League

Δίπλαρος: Για δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής στη Basket League

Νίκος Καρφής
Δίπλαρος: Για δεύτερη φορά MVP της αγωνιστικής στη Basket League

bet365

Ο Νίκος Δίπλαρος ήταν εντυπωσιακός (25 στο ranking) στη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας κόντρα στην πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ και αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής για δεύτερη φορά στη Basket League.

Φοβερό είναι το ξεκίνημα του Νίκου Δίπλαρου στη Basket League, αφού ο 24χρονος γκαρντ έχει πάρει τον ρόλο του ηγέτη στον Απόλλωνα Πάτρας, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο το ταλέντο του.

Ο Έλληνας περιφερειακός συγκέντρωσε 25 βαθμούς στο ranking για τα όσα έκανε στη νίκη των Πατρινών κόντρα στην πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ και αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στο πρωτάθλημα για δεύτερη φορά φέτος, δείχνοντας την σταθερότητα του στις... υψηλές πτήσεις. Απέναντι στην Ένωση είχε 22 πόντους με 7/8 βολές, 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 31’ και 19’’ συμμετοχής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ

Για δεύτερη φορά στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Basket League 2021-22, ο Νίκος Δίπλαρος αναδεικνύεται MVP!

Ο 24χρονος γκαρντ είχε αναδειχθεί MVP της πρεμιέρας μαζί με τους Ολιβιέ Χάνλαν του Άρη, Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού. Για την 3η αγωνιστική είναι ο μοναδικός MVP.

Στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του, του Απόλλωνα Πάτρας Oscar, επί της ΑΕΚ συγκέντρωσε 25 βαθμούς στο ranking (22 πόντοι με 7/8 βολές, 3/5 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 4 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ εναντίον, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 31’ και 19’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη νικήτριας ομάδας της 3ης αγωνιστικής.

Ιδανική αρχή τόσο για την ιστορική ομάδα της Πάτρας, που έχει πετύχει δύο νίκες επί των Ιωνικού HNC Revolution, ΑΕΚ, όσο και για τον Δίπλαρο!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα