Σκουρτόπουλος: «Θα αλλάξουμε τον Γούλριτζ»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Θα αλλάξουμε τον Γούλριτζ»

bet365

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προανήγγειλε την αντικατάσταση του Ράιαν Γούλριτζ, εκφράζοντας παράλληλα τον προβληματισμό του και για τον Ράιν Τέιλορ.

Ο προπονητής του Ηρακλή αναφέρθηκε στα σημεία που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ήττα από τον ΠΑΟΚ τονίζοντας αρχικά ότι… «στο τρίτο δεκάλεπτο δεν είχαμε συγκέντρωση κι αυτό ήταν το καθοριστικό σημείο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, πίεσε, τώρα δεν ξέρω το όριο του φάουλ το γνωστό, τέλος πάντων σημασία είχε ότι εμείς δεν ανταποκριθήκαμε με αποτέλεσμα να παρασυρθούμε και να μπλοκάρουμε και στην επίθεση και να αναγκαστούμε να κυνηγάμε. Δυστυχώς, έχουμε τα θεματάκια μου, δεν έχουμε την εμπειρία στα κρίσιμα σημεία και πάνω σ’ αυτό πρέπει να δουλέψουμε γιατί είναι το τρίτο παιχνίδι στη σειρά που χάνουμε στο τέλος».

Εκεί ρωτήθηκε για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Ράιαν Γούλριτζ. «Δεν ήταν θέμα τραυματισμού. Έχουμε θέμα γιατί δεν λειτουργεί μέσα στην ομάδα. Φτιάξαμε μια ομάδα με 3-4 έμπειρους και οκτώ νέους, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε κάποια όρια, δηλαδή η ομάδα έχει τις ανάγκες της. Αν καταλάβατε, το διάστημα που ο ΠΑΟΚ έκανε το come back ήταν μέσα ο Γούλριτζ και ο Τέιλορ. Εκείνη στη στιγμή δημιουργήθηκε ένα κενό στην άμυνα. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν την αμυντική τακτική. Δεν έχω παράπονο από τη συμπεριφορά, τον χαρακτήρα τους και τη δουλειά τους, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν καταλάβουν τακτική. Στην Ελλάδα δεν μπορούμε να πηγαίνουμε συνέχεια στο up tempo, χρειάζεται και οργανωμένο μπάσκετ. Τι μπορούμε να κάνουμε βάσει των δυνατοτήτων μας; Θα το δούμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε παίκτη που πραγματικά να μας βοηθάει και τότε θα προχωρήσουμε στη θέση του Γούλριτζ. Τον σήκωσα να τον βάλω στο τέλος, μιλάγαμε εμείς και κοίταγε αριστερά και τον ξανακάθισα έξω. Όλα τα χρόνια πάντα δίνω δύο θέσεις σε δύο παιδιά από την Αμερική. Πρέπει όμως και ο άλλος να το θέλει, να το δουλέψει και να το κερδίσει και αυτή τη στιγμή δεν το κάνει».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED