Δίπλαρος: «Θέλω να βάζω κάθε Σάββατο το λιθαράκι μου» (vid)

Newsroom
Δίπλαρος: «Θέλω να βάζω κάθε Σάββατο το λιθαράκι μου» (vid)

bet365

Ο Νίκος Δίπλαρος έκανε τη διαφορά για τον Απόλλωνα στον θρίαμβο επί της ΑΕΚ κι εν συνεχεία εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Πατρινούς είναι να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν στην Basket League.

Ο Απόλλων Πατρών πήρε μία επιβλητική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 84-68 ενώ ο Νίκος Δίπλαρος ήταν συγκλονιστικός απέναντι στην πρώην ομάδα του, σημειώνοντας 22 πόντους και σκοράροντας με... πλάτη στο καλάθι.

Ακολούθως ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σίγουρα η έδρα μας είναι πολύ δυνατή. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας στήριξε. Παίρνουμε ώθηση, μας βοηθάνε πάρα πολύ. Το παιχνίδι το είχαμε "διαβάσει" πάρα πολύ καλά. Όλοι οι παίκτες, όσοι έπαιξαν έδωσαν το 100%, συγχαρηρήρια σε όλα τα παιδιά. Και συνεχίζουμε για τον επόμενο αγώνα. Εγώ είμαι εδώ στον Απόλλωνα για να βοηθάω την ομάδα μου να κάνει αυτό που έκανε σήμερα, να πάρει μια νίκη. Αν μπορώ να βάζω το λιθαράκι μου κάθε Σάββατο να κερδίζουμε έναν αγώνα... Αυτό είναι που θέλω να κάνω φέτος, αυτός είναι ο στόχος μου. Να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί. Γιατί αυτό αξίζει ο Απόλλων. Και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα