Λαύριο - Ολυμπιακός: Το υπερηχητικό δεκάλεπτο των «ερυθρόλευκων» με 39 πόντους

Newsroom
Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη... βελόνα στο κόκκινο στην έδρα του Λαυρίου, κάνοντας επιμέρους σκορ 13-39 στο τρίτο δεκάλεπτο ενώ έπεται η «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague!

Μετά από τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2-0 στην EuroLeague, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Λαυρίου με 72-108 για τη 2η αγωνιστική της Basket League, δίχως να αφήσει περιθώριο αμφισβήτησης στους γηπεδούχους και παίζοντας με το... γκάζι πατημένο!

Οι Πειραιώτες πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 38-49 και στη συνέχεια... ισοπέδωσαν το Λαύριο, κάνοντας επιμέρους σκορ 13-39 στην τρίτη περίοδο για το 51-88 στο '30. Σε αυτό το διάστημα, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα σούταραν 7/10 βολές, 7/10 δίποντα και 6/9 τρίποντα!

Εξάλλου, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα (13/10, εκτός) και τη Ζαλγκίρις (15/10, εντός)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα