Λυκογιάννης: «Όποιος έχει μάτια βλέπει και καταλαβαίνει»

Λυκογιάννης: «Όποιος έχει μάτια βλέπει και καταλαβαίνει»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης κλήθηκε να σχολιάσει την αποβολή του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Προμηθέα και πόσο επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα.

Στα 6:41 πριν από το φινάλε του αγώνα στο «Δ. Τόφαλος», ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άρης Λυκογιάννης, δέχθηκε δύο τεχνικές ποινές για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.
Στη συνέχεια η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας.

Εν τέλει, οι «ασπρόμαυροι» ηττήθηκαν από τον Προμηθέα με 84-77 και έπεσαν στο 0-2 στην κατάταξη της Basket League.

«Οι καταστάσεις είναι αυτές που έδειξε η τηλεόραση. Τα έχουμε πει πολλές φορές… Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει. Δεν έχω να σταθώ πουθενά, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Εάν κάποιος βλέπει και καταλαβαίνει μπάσκετ μπορεί πολύ εύκολα να βγάλει τα συμπεράσματά του και πόσο επηρέασε το παιχνίδι αυτό που έγινε» ανέφερε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά το ματς, ο Άρης Λυκογιάννης είπε: «Νομίζω ότι μείναμε αρκετά πιστοί στο πλάνο μας στη διάρκεια του αγώνα. Να έχουμε δηλαδή τον έλεγχο του ρυθμού και με μικρές εξαιρέσεις νομίζω ότι το κάναμε αυτό και δεν τους επιτρέψαμε σχεδόν καθόλου το transition, πήγαμε καλά στο αμυντικό ριμπάουντ και ήμασταν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Στο τέλος του αγώνα ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε κάποια λάθη και κάποιες καταστάσεις, πήρε μία μικρή διαφορά και κέρδισε».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα