Άκης Σακελλαρίου: «Σταμάτησα επεισόδιο σε ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ» (vid)

Newsroom
Άκης Σακελλαρίου: «Σταμάτησα επεισόδιο σε ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε για την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Άρη στο μπάσκετ αλλά και για τη μεγάλη και φανατική αγάπη, όπως την χαρακτήρισε, που έχει για την ομάδα.

Ο 59χρονος γνωστός ηθοποιός, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το σύντομό πέρασμά από τα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης, λέγοντας πως η αγάπή του για τον σύλλογο παραμένει ακόμα και σήμερα αμείωτη.

Μάλιστα, μίλησε για ένα ντέρμπι μεταξύ του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall», στο οποίο είχε ηρεμήσει τα πνεύματα σε ένα επεισόδιο που πήγε να γίνει μεταξύ οπαδών και στελεχών του ΠΑΟΚ που ήταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο.

«Ακόμη είμαι (σ.σ. φανατικός οπαδός του Άρη). Το στρες ήταν τεράστιο (σ.σ. όταν ήταν αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης). Τότε η ομάδα κινδύνευε και είπαμε "άντε όλοι να βοηθήσουμε, άντε Άκη έλα". Τι να βοηθήσω, τίποτα δεν έκανα. Θεωρούμαι σχετικά γουρλής, γιατί σε όσους αγώνες πήγα κερδίσαμε», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να τιθασεύσει τον φανατισμό του, όσο ήταν παράγοντας της αγαπημένης του ομάδας.

«Το αντίθετο. Στον πρώτο αγώνα παίζαμε με τον ΠΑΟΚ και τον νικήσαμε και τότε υπήρχε και κόσμος μέσα στα γήπεδα και θυμάμαι ότι ήταν από τους επίσημους του ΠΑΟΚ και πήγε να γίνει χοντρός καυγάς. Και μπήκα μπροστά και τους είπα "φύγετε, αφήστε τους", Μπήκα ανάμεσα τους, χωρίς να ξέρω τι θα γίνει. Ολο το Παλέ ήταν Αρειανοί και 10 άνθρωποι του ΠΑΟΚ».

@Photo credits: Video Screen
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα