Ολυμπιακός: Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των προπονητών της ακαδημίας (pics)

Ολυμπιακός: Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των προπονητών της ακαδημίας (pics)

Newsroom
Ολυμπιακός: Ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των προπονητών της ακαδημίας (pics)
Το «THE SHOT Shooting Corrector» θα βοηθήσει τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού να βελτιώσουν το σουτ τους και τη τεχνική τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ:

Η Ακαδημία του Ολυμπιακού συνεχίζει να εστιάζει στην σωστή εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ και για αυτό επενδύει σε καινοτόμα προϊόντα.

Πιο συγκεκριμένα, απέκτησε το «THE SHOT Shooting Corrector», το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην σωστή εκμάθηση της τεχνικής και μηχανικής του σουτ.

Με το «THE SHOT Shooting Corrector» σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους νέους αθλητές μας να διορθώσουν και να βελτιώσουν το σουτ τους, αποκτώντας μια ολοκληρωμένη και αρμονική κίνηση.

Λίγα λόγια για το the shot shooting corrector…

  • Βελτιώνει την ακρίβεια, τη συνέπεια, το ρυθμό και τα ποσοστά του σουτ.
  • Διορθώνει τη μηχανική του σουτ κρατώντας τα χέρια στις 90 μοίρες και βοηθάει τους μυς που χρησιμοποιούνται στο σουτ να αποκτήσουν μνήμη δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για πολλές επαναλήψεις με σωστή τεχνική.
  • Αναπτύσσει το σωστό τόξο του σουτ ελέγχοντας τη σωστή απελευθέρωση και ακολουθία αφήνοντας την μπάλα να επαναπαυθεί στο πίσω μέρος του χεριού μετά την ολοκλήρωση του σουτ.
  • Το «THE SHOT Shooting Corrector» δημιουργήθηκε από την εταιρεία THE SHOT και θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από το τέλος Οκτωβρίου.

1

1

@Photo credits: www.olympiacosbc.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα