Χάνλαν: Από τις εποχές του κολεγιακού πρωταθλήματος είχε να σκοράρει τόσο πολύ (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Χάνλαν: Από τις εποχές του κολεγιακού πρωταθλήματος είχε να σκοράρει τόσο πολύ (vids)

bet365

Ο Ολιβιέ Χάνλαν πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι της επαγγελματικής του καριέρας και το Gazzetta και θύμισε τα χρόνια του NCAA όταν και σκόραρε κατά ριπάς με τη φανέλα των Eagles στο Boston College.

Θα πρέπει να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω για να βρούμε παιχνίδι του Καναδού γκαρντ/φόργουορντ με 30+ πόντους σε μια βραδιά.

Για την ακρίβεια.. πολλά χρόνια πίσω. Τότε που ήταν ακόμα φοιτητής στο Boston College και προσπαθούσε να εντυπωσιάσει τους GM's του ΝΒΑ προκειμένου να του εμπιστευτούν μια θέση στο draft του 2015. Και πράγματι του εμπιστεύθηκαν καθώς η Γιούτα Τζαζ τον είχε επιλέξει στο νούμερο «42» της διαδικασίας. Μια θέση μετά τον νυν... πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς, Πατ Κόνατον.

Άλλωστε ο Χάνλαν εντυπωσίαζε τους πάντες στα κολεγιακά του χρόνια καθώς στην τριετία του στους Eagles του Boston College μέτρησε 17,8 πόντους σε σύνολο 97 αγώνων, σουτάροντας με 36% στα τρίποντα. Βέβαια θα έχει να θυμάται περισσότερο το παιχνίδι της 14ης Μαρτίου 2013, όταν και είχε οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη απέναντι στους Georgia Tech Yellow Jackets με 84-64. Τότε σημείωσε και το ρεκόρ καριέρας του με 41 πόντους, έχοντας 6/8 δίποντα, 8/10 τρίποντα, 5/6 βολές, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 ασίστ.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό πέτυχε 35 πόντους (9/11 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 5/6 βολές) η οποία αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση της καριέρας και την καλύτερη όσον αφορά το επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης είχε σημειώσει και 39 πόντους (5/8δίπ., 5/12τρ., 14/14β.) στην ήττα των Boston College Eagles από τους Pittsburgh Panthers (71-65) τον Φεβρουάριο του 2015 ωστόσο το καλύτερο παιχνίδι του όσον αφορά το επαγγελματικό επίπεδο πριν από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής (3/10) στο «Nick Galis Hall» ήταν πέρυσι τον Μάρτιο ως παίκτης του Ηρακλή (26π., 8ριμπ., 4ασ.) απέναντι στο Μεσολόγγι (100-78).

Η τρομερή εμφάνιση του Χάνλαν κόντρα στον Παναθηναϊκό...

...και το career high του στο NCAA

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα