Δέδας: «Περήφανος και πολύ έτοιμος για την προοπτική της Εθνικής»!

Δέδας: «Περήφανος και πολύ έτοιμος για την προοπτική της Εθνικής»!

Δέδας: «Περήφανος και πολύ έτοιμος για την προοπτική της Εθνικής»!

bet365

Ο Στέφανος Δέδας κλήθηκε να σχολιάσει την προοπτική να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα στα «παράθυρα» της FIBA όσον αφορά την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η περίπτωση του Στέφανου Δέδα ήλθε εσχάτως στο προσκήνιο όσον αφορά το ενδεχόμενο να κοουτσάρει την Εθνική ομάδα στα προκριματικά της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ερωτηθείς για το ζήτημα, ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ έπειτα από την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 103-78 στην πρεμιέρα της Basket League.

«Το όνειρό μου ήταν πάντα να είμαι στην Εθνική από οποιοδήποτε πόστο. Είναι τιμή μου ότι γίνεται αυτή η αναφορά στο όνομά μου, όσον αφορά τα "παράθυρα". Δεν ξέρουμε τι θα γίνει... Δεν μίλησα προσωπικά με τον κ. Λιόλιο. Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ έτοιμος και χαρούμενος να φορέσω το εθνόσημο. Το έχω κάνει με άλλη εθνική ομάδα. Και μόνο που υπάρχει αυτή η προοπτική, νιώθω περήφανος και πολύ έτοιμος».

Θυμίζουμε πως στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος είχε αναφέρει επί του θέματος: «Όσον αφορά τα "παράθυρα", οι ομάδες της EuroLeague δεν αφήνουν τους προπονητές τους να κοουτσάρουν στα προκριματικά. Το ποιος θα αναλάβει προπονητής στα "παράθυρα", θα προκύψει από τον διάλογο μεταξύ των μελών Δ.Σ. και του ομοσπονδιακού προπονητή που θα κοουτσάρει στο Ευρωμπάσκετ».

@Photo credits: INTIME
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα