Κάθε πρεμιέρα δύσκολη και με τον Πρίφτη δυσκολότερη

Κάθε πρεμιέρα δύσκολη και με τον Πρίφτη δυσκολότερη

Κάθε πρεμιέρα δύσκολη και με τον Πρίφτη δυσκολότερη

bet365

Η φετινή πρεμιέρα για τον Άρη διαφέρει από τις υπόλοιπες λόγω των ριζοσπαστικών αλλαγών που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι αλλά και της επιστροφής του Δημήτρη Πρίφτη στο Nick Galis Hall.

Προφανώς, αυτή η επιστροφή θα στοιχειοθετήσει και το γεγονός της αυριανής (3/10, 20:00 ΕΤ3) αναμέτρησης μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Άρη καθώς τα τρία χρόνια μπορεί να φαίνονται λίγα στην… προσδόκιμη ζωή, αλλά στην αντίστοιχη των προπονητών μοιάζει με αιωνιότητα. Τόσα κάθισε στην τεχνική ηγεσία του Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης κι αυτή η τρικυμία ήταν τρομερά πλούσια σε συναισθήματα και στιγμές, αυτά οδήγησαν εξάλλου και στον ισχυρό δεσμό που χαρακτηρίζει πλέον τη σχέση μεταξύ των δύο πλευρών. Συν του ότι, ο έμπειρος τεχνικός δε ξεχνά ότι από στον πάγκο του Nick Galis Hall άρχισε να χτίζει την καριέρα του με τρόπο που ήθελε για να ακολουθήσει η εκτόξευσή του κατά την 4ετία του στην Ούνικς Καζάν.

Η ΚΑΕ Άρης θα τιμήσει τον Δημήτρη Πρίφτη πριν την έναρξη της αναμέτρησης ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης της προσφοράς του στην ομάδα. Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί επίσης ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς αλλά και δύο σπουδαίων προσωπικοτήτων της αρειανής οικογένειας που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρος του ΑΣ, Απόστολο Γεωργιάδη αλλά και τον Δημήτρη Γεωργούλη ο οποίος διατέλεσε στην αντιπροεδρία της ΚΑΕ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «κίτρινοι» έχουν να διαχειριστούν τη απουσία του Σταύρου Σχίζα, βέβαια ο μεγαλύτερος προβληματισμός έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των «βαριών» χαρτιών του Παναθηναϊκού και την κάλυψη της ποιοτικής απόστασης. «Ο Παναθηναϊκός είναι μία καινούργια ομάδα, με νέο προπονητή ο οποίος προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του… Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι αυτό που έδειξε και στα φιλικά και στο Super Cup, ότι πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα στα ριμπάουντ. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξουμε πρώτα απ’ όλα. Ο ΠΑΟ πηγαίνει περισσότερο στο σετ παιχνίδι. Όχι ότι δεν μπορεί να τρέξει βέβαια, αφού έχει πολλούς παίκτες που πιέζουν τις γραμμές πάσας στην άμυνα κι έτσι δημιουργεί στον αντίπαλο πίεση ώστε να κάνει το εύκολο λάθος», σημείωσε ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Βαγγέλης Σπυρίδης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα