Ο Άρης θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Γεωργούλη

Ο Άρης θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Γεωργούλη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Γεωργούλη

bet365

Η οικογένεια του Άρη θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Γεωργούλη, ενός ανθρώπου με πολύ μεγάλη προσφορά στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γεωργούλης, κυρ Τάκης για τους καλούς φίλους του, δεν τα πήγαινε καλά με τους θεσμικούς ρόλους, γι’ αυτόν τον λόγο κατά την 40ετή παρουσία του στα δρώμενα της ομάδας μπάσκετ του Άρη, απέφευγε τις διοικητικές θέσεις. Υπήρξε όμως ένας αυθεντικός πρεσβευτής της Αρειανής ιδέας, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας αλλά και ρομαντικός καθώς συνήθιζε να χρηματοδοτεί την ομάδα με τη συμφωνία της μη κοινοποίησης της ενέργειάς του, διότι πάντα έλεγε ότι «τα καλά είναι για να γίνονται και όχι για να λέγονται». Αυτή η καψούρα του για τον Άρη, τον οδήγησε στην απόφαση του να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην ίδρυση της «ΣΑΡΙΣΑ» η οποία χρηματοδότησε την ΚΑΕ Άρης στις αρχές της περασμένης δεκαετίας, ενέργεια η οποία δεν υποστηρίχθηκε από τους τότε θεσμικούς φορείς του συλλόγου με συνέπεια να είχε άδοξο τέλος.

Κυρίως όμως, ο Δημήτρης Γεωργούλης υπήρξε πιστός φίλαθλος της ομάδας, ταξιδεύοντας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης για να δει από κοντά την αγαπημένη ομάδα του. Ακόμη και στα τελευταία χρόνια όπου έδειχνε καταβεβλημένος από τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Όπως εκείνον τον Οκτώβρη του 2019, όταν μαζί με τον επιστήθιο φίλο του, Δημήτρη Τελίδη, ταξίδεψε στη Λάρισα για να δει τον λατρεμένο Άρη του, τακτοποιώντας τα σωληνάκια γύρω από το πρόσωπό του και κουβαλώντας ιατρικό εξοπλισμό για την ομαλή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος του οργανισμού του. Εκείνο το παιχνίδι της Λάρισας με τον Άρη πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η πιο δυνατή εικόνα ήταν αυτή των δύο «παπούδων» οι οποίοι βαστούσαν δύο ξύλινα μπαστούνια και βρήκαν ισορροπία καθήμενοι σε δύο καρέκλες, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου.

ΚΑΕ Άρης: «Από τους πιο αγνούς, ανιδιοτελείς, καλόκαρδους και πιστούς φίλους του Άρη»

Ο Δημήτρης Γεωργούλης άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 84 ετών και με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, τοποθετώντας τον στα πλέον εκλεκτά μέλη της Αρειανής οικογένειας. «Ημέρα πένθους και θλίψης για την οικογένεια του ΑΡΗ είναι η 21η Σεπτεμβρίου, αφού ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της δε βρίσκεται πια στη ζωή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γεωργούλη. Ένας από τους πιο αγνούς, ανιδιοτελείς, καλόκαρδους και πιστούς φίλους του ΑΡΗ, «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλο το φάσμα του συλλόγου.

Η προσφορά του Δημήτρη Γεωργούλη στον ΑΡΗ δεν μπορεί να αποδοθεί σε λίγες γραμμές. Ταξίδεψε όλη τη γη με τις ομάδες του συλλόγου, ενώ άκρως σημαντική ήταν η προσφορά του στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι. Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της «Σάρισα», η οποία αποτέλεσε «αιμοδότη» της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ενώ διετέλεσε και αντιπρόεδρος της ομάδας μπάσκετ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργούλη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα