Το 48ώρο της άρσης του ban και η απόφαση για τον Λόκετ

Το 48ώρο της άρσης του ban και η απόφαση για τον Λόκετ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το 48ώρο της άρσης του ban και η απόφαση για τον Λόκετ

bet365

Ο Άρης νιώθει πλέον την πίεση του χρόνου για την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις του αρχίζουν το Σάββατο (18/9) με τον αγώνα του Κυπέλλου κόντρα στη Λάρισα.

Οι «κίτρινοι» έχουν στη διάθεσή τους 48 ώρες για να διευθετήσουν τις τρεις υποθέσεις που απομένουν για να πετύχουν την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Με τους Βασίλη Καββαδά, Μάικλ Τζένκινς έχει βρεθεί φόρμουλα για τον διακανονισμό της οφειλής, απαιτείται όμως η κατάθεση της προκαταβολής για την ενεργοποίηση των προφορικών συμφωνιών.

Αντιθέτως, με τον Βίκτορ Σανικίντζε δεν βρέθηκε τρόπος διακανονισμού, πράγμα που σημαίνει ότι η ΚΑΕ Άρης σκοπεύει να λύσει όλα τις άλλες υποθέσεις και στη συνέχεια να ζητήσει την παρέμβαση του BAT για την περίπτωση του Γεωργιανού σέντερ. Αυτή η παρέμβαση – εφόσον ο Άρης φτάσει στο σημείο επίλυσης όλων των άλλων υποθέσεων – σημαίνει ότι ο Σανικίντζε θα εισπράξει μεν το σύνολο της οφειλής αλλά σε χρονικό διάστημα για το οποίο θα αποφασίσει το BAT. Αυτές οι διαδικασίες πρέπει να ολοκληρωθούν εντός του επόμενου 48ώρου ούτως ώστε να εκδοθούν τα δελτία των ξένων παικτών για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Κυπέλλου (18/9) με τη Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης.

Μέσα στις αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση του Έρικ Λόκετ. Ο Αμερικανός ήρθε υπό δοκιμή στο Nick Galis Hall, άφησε καλές εντυπώσεις στους δύο φιλικούς αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε, αλλά δεν έχει αποφασιστεί η παροχή συμβολαίου μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στη στασιμότητα που παρατηρείται παίζει ρόλο το γεγονός ότι προέκυψε μια άλλη περίπτωση φόργουορντ με την οποία είχε ασχοληθεί ο Άρης αλλά είχε εισπράξει αρνητική απάντηση. Πλέον ο παίκτης εκδήλωσε ενδιαφέρον συνεργασίας με τον Άρη και ο Γιάννης Καστρίτης καλείται να αποφασίσει…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα