Πουλιανίτης: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη»

Πουλιανίτης: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη»

Gazzetta team
Πουλιανίτης: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Άρη»

bet365

Ο Στέλιος Πουλιανίτης επέστρεψε στον Άρη, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και μίλησε για τη νέα συνεργασία του με τον Γιάννη Καστρίτη.

Η συμφωνία του Άρη με τον Στέλιο Πουλιανίτη είναι διάρκειας ενός έτους και με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο 26χρονος είπε ότι… «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας, πρόσωπα και καταστάσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι της προσπάθειας του ΑΡΗ για να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Δημιουργείται ένα ως επί το πλείστον νεανικό σύνολο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τους επίσημους αγώνες για να φανεί τι μπορούμε να πετύχουμε. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που θα συνεργαστώ και πάλι με τον Γιάννη Καστρίτη, μετά τη συνύπαρξή μας στα Τρίκαλα και την Κύμη. Ξέρω τι θέλει από μένα ο κόουτς και θα δώσω τα πάντα για να συμβάλλω ώστε να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν».

Ο Πουλιανίτης αναφέρθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο καθώς η περσινή απουσία του κόστισε σε ομάδες όπως ο Άρης. «Είναι πολύ σημαντικό που αναμένεται να έχουμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας. Ο αθλητισμός «πόνεσε» από τις άδειες κερκίδες πέρυσι. Ο ΑΡΗΣ και το Αλεξάνδρειο ίσως περισσότερο, αφού είναι γνωστό ότι ο κόσμος μας είναι παραδοσιακά και μαζικά δίπλα στην ομάδα. Φέτος, που θα τον έχουμε ξανά μαζί μας, θα έχουμε και ένα παραπάνω όπλο, μία μεγαλύτερη ώθηση για να κάνουμε κάτι καλό. Έχει αποδειχτεί πως όταν ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος, μπορεί να πετύχει πολλά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα