Αρβανίτης: «Υπήρχε επικοινωνία με τον Λευτέρη Αυγενάκη, θα δοθεί η καλύτερη λύση για το Παλέ»

Αρβανίτης: «Υπήρχε επικοινωνία με τον Λευτέρη Αυγενάκη, θα δοθεί η καλύτερη λύση για το Παλέ»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αρβανίτης: «Υπήρχε επικοινωνία με τον Λευτέρη Αυγενάκη, θα δοθεί η καλύτερη λύση για το Παλέ»

bet365

Το ζήτημα παραχώρησης του Αλεξανδρείου ήταν το βασικό αντικείμενο συζήτησης στην επαφή που είχε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο ΑΣ Άρης βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την Πολιτεία για το ζήτημα εκχώρησης του Αλεξανδρείου, προς αυτήν την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε νέα συζήτηση μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν επί της λύσης που η οποία θα είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές καθώς η Πολιτεία έχει εκφράσει την πρόθεση εκχώρησης με την ταυτόχρονη διασφάλιση των τμημάτων που χρησιμοποιούν τον υπόγειο αθλητικό χώρο του γηπέδου.

Μάλιστα, μιλώντας στο Gazzetta, ο Λευτέρης Αρβανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την πορεία της υπόθεσης. «Επικοινωνήσαμε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και συζητήσαμε εκ νέου για το θέμα της παραχώρησης του Αλεξανδρείου Μελάθρου στον ΑΡΗ. Κοιτάζουμε το θέμα μαζί με τον υφυπουργό και σε συνεργασία μαζί του γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε να προχωρήσει. Πρέπει να είναι όλα τακτοποιημένα και να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον ΑΡΗ, ώστε να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Αυγενάκης βοηθά όσο μπορεί τις ομάδες και έχει αφήσει το στίγμα του στον ελληνικό αθλητισμό. Ευελπιστούμε ότι, σε συνεργασία με το υπουργείο, θα υπάρξει αίσιο τέλος στην υπόθεση αυτή», δήλωσε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

BASKET LEAGUE NEWS FEED