Λυκογιάννης: «Αναμενόμενη η εικόνα μας, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Λυκογιάννης: «Αναμενόμενη η εικόνα μας, χρειαζόμαστε βελτίωση»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Αναμενόμενη η εικόνα μας, χρειαζόμαστε βελτίωση»

bet365

Η έλλειψη αυτοματισμών και η περιορισμένη παραγωγή στην επίθεση ήταν στοιχεία που χαρακτήρισαν τον ΠΑΟΚ και δεν εξέπληξαν τον Άρη Λυκογιάννη.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου υποστήριξε ότι περίμενε από την ομάδα του να εμφανίσει την εικόνα που είχε στην ήττα από τη Λάρισα, στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης. «Νομίζω ότι είναι αναμενόμενη η εικόνα. Ουσιαστικά είδαμε αυτά που περιμέναμε αυτή την περίοδο, Παίξαμε ένα φιλικό μετά από μία περίοδο τριών εβδομάδων μόνο με προπονήσεις και για πρώτο φιλικό και σε αυτή την χρονική περίοδο το πιο ενδεδειγμένο θα ήταν να είχαμε κάνει 1-2 παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας, ώστε να έχουμε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας», είπε.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε στοιχεία τα οποία είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα εμφανίσει μια ομάδα αυτή την περίοδο. «Σε αυτό το πρώτο φιλικό με ομάδα Α1, είχαμε καλές και κακές στιγμές, με καλά διαστήματα, αλλά και πολλά νεκρά διαστήματα. Είδαμε πράγματα που πρέπει να τα καλλιεργήσουμε γιατί τα εκτελέσαμε σχετικά καλά. Είδαμε όμως και πράγματα τα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να τα διορθώσουμε για να είμαστε στο βαθμό ετοιμότητας που ζητάμε και θέλουμε. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ τους αυτοματισμούς μας, την έκρηξή μας, την επιθυμία μας και γενικότερα να βρούμε μεγαλύτερη ταχύτητα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα