Η πρώτη του ΠΑΟΚ και τα «θέλω» του Λυκογιάννη

Η πρώτη του ΠΑΟΚ και τα «θέλω» του Λυκογιάννη

Gazzetta team
Η πρώτη του ΠΑΟΚ και τα «θέλω» του Λυκογιάννη

bet365

Ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης χρονιάς, ο Άρης Λυκογιάννης δεν έκρυψε τη αισιοδοξία του ενώ η παρουσία του Δημήτρη Βεργίνη στο PAOK SPORTS ARENA μπορεί να οδηγήσει και στην 2η θητεία του στην ομάδα.

Με τη συμμετοχή δέκα Ελλήνων παικτών(Γιώργος και Μιχάλης Καμπερίδης, Βλάντο Γιάνκοβιτς, Βασίλης Τολιόπουλος, Αντρέας Χριστοδούλου, Αντώνης Καραγιαννίδης, Απόστολος Ρούμογλους, τους εφήβους Στράτο Καλλιοντζή και Πρόδρομο Ταχυρίδη, αλλά και τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας), ο ΠΑΟΚ άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της ερχόμενη σεζόν. Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ… «ο Νίκος Καμαριανός θα ενσωματωθεί στις 25 Αυγούστου στο πρόγραμμα των προπονήσεων του ΠΑΟΚ, ενώ αύριο (19/8) το μεσημέρι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Derek Ogbeide».

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στη δουλειά που πρέπει να κάνει η ομάδα του ούτως ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. «Μοναδικός στόχος αυτή στιγμή είναι να δουλέψουμε όσο πιο έντονα και πιο σκληρά γίνεται, προκειμένου να βρούμε τους απαιτούμενους ρόλους και την απαιτούμενη χημεία και να φτιάξουμε μία ομάδα η οποία θα μάχεται και θα παλεύει μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας, θεωρώ ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ, είμαστε αρκετά φιλόδοξοι και πεινασμένοι, αλλά και αισιόδοξοι για την επόμενη σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε υγεία και όλα θα πάνε καλά».

Αναφερόμενος στην παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και πάλι στο γήπεδο, ο κόουτς Λυκογιάννης τόνισε: «Είναι κάτι που το περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία, να παίξουμε ξανά με τον κόσμο, πολύ περισσότερο σε αυτό εδώ το γήπεδο που όλοι γνωρίζουμε ότι θα μας δώσει μία έξτρα ώθηση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα