Τέρνερ: «Εξάδα κι όσες περισσότερες νίκες μπορούμε»

Τέρνερ: «Εξάδα κι όσες περισσότερες νίκες μπορούμε»

bet365

Ο Έλστον Τέρνερ παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του Ηρακλή μέσω του επίσημου ιστότοπου της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Ο 31χρονος γκαρντ-φόργουορντ επίσημα αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παίκτη του νέου Ηρακλή και ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν στην Ελλάδα, έπειτα από τις προηγούμενες εμπειρίες του σε ΠΑΟΚ και Ήφαιστο Λήμνου. Αρχικά έδειξε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι έμεινε στη χώρα μας, αναφέροντας στη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα των κυανόλευκων πως «είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα».

Πιο συγκεκριμένα, για την δεύτερη διαδοχική σεζόν του στην Θεσσαλονίκη τόνισε ότι «Αγαπώ τη Θεσσαλονίκη. Πέρυσι είχαμε μια πετυχημένη χρονιά με τον ΠΑΟΚ. Παρέμεινα στην ίδια πόλη, αλλά θα παίξω σε διαφορετική ομάδα, τον Ηρακλή. Εύχομαι να έχουμε μια εξίσου πετυχημένη σεζόν και είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την καινούργια πρόκληση. Μου αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι εξοικειωμένος με αυτό, ύστερα από δυόμισι σεζόν. Αισθάνομαι άνετα, να παίζω στο πρωτάθλημα σας κι επίσης μου αρέσει η ζωή στην πόλη και στη χώρα γενικότερα. Θεωρώ ότι ήταν η σωστή απόφαση για μένα και την οικογένειά μου».

Η νέα σεζόν θα είναι η της καριέρας του και είπε για αυτήν ότι «κάθε χρονιά είναι μια καινούργια πρόκληση για μένα. Είναι πρόκληση να κερδίσεις όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη νέα σεζόν, με τον Ηρακλή. Δεν είχα την ευκαιρία ακόμη να μιλήσω με τον προπονητή. Ελπίζω να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες. Περιμένω να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να συζητήσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας. Ανυπομονώ να συνομιλήσουμε και να συνεργαστώ μαζί του».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι έτοιμος να γίνω ο ηγέτης, αν χρειαστεί κι εφόσον μου ζητηθεί. Αυτή θα είναι η ένατη χρονιά μου στην Ευρώπη και είναι ένα στοιχείο, που μπορώ να προσθέσω στην ομάδα. Δεν είμαι πλέον ένας ρούκι, έχω πολύ μεγάλη εμπειρία και ελπίζω να τη χρησιμοποιήσω, όπως πρέπει για να νικά ο Ηρακλής. Θέλω, επίσης, να δείξω την ικανότητά μου στο σκοράρισμα κι ακόμη να προσπαθήσω να κάνω καλύτερους τους συμπαίκτες μου. Να βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός κι αν μπορώ να κάνω αυτά τα πράγματα στο γήπεδο, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να είμαστε πετυχημένοι».

Αναφορικά με τους στόχους της νέας σεζόν επεσήμανε ότι «δεν έχω προσωπικούς στόχους κι αυτό που με απασχολεί είναι η επίτευξη των ομαδικών στόχων. Θέλω να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες, να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και να είμαστε στα playoffs. Αυτός πρέπει να είναι ο βασικός στόχος για τον Ηρακλή».

Έκλεισε λέγοντας «ευχαριστώ που με καλωσορίσατε ήδη, σε μια τόσο ιστορική ομάδα, με τόσο μεγάλη παράδοση. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σας κάνω υπερήφανους. Ανυπομονώ να σας δω από κοντά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα