Παπαδάκης: «Πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ηρακλής» (vid)

Παπαδάκης: «Πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου ο Ηρακλής» (vid)

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Κώστας Παπαδάκης, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως «κυανόλευκος» στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο νεοαποκτηθής Κώστας Παπαδάκης (23χρ/1.90μ.) εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μεταγραφή του, στις αρχικές του δηλώσεις, τονίζοντας πως «ο Ηρακλής είναι μεγάλο και ιστορικό σωματείο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που θα αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας. Πιστεύω και εύχομαι οι στόχοι μας να επιτευχθούν».

Δεν παρέλειψε να αναλύσει και τους λόγους που τον έκαναν να απαντήσει καταφατικά στην πρόταση του Ηρακλή: «Ο βασικότερος λόγος, που με οδήγησε στην απόφαση να έρθω στον Ηρακλή, είναι η προσέγγιση της ομάδας προς το πρόσωπό μου και ότι οι στόχοι του Ηρακλή συμβαδίζουν με τους δικούς μου. Βεβαίως και θεωρώ ότι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Πιστεύω ότι αυτή η χρόνια θα ειναι ορόσημο για εμένα και μέσα από την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, να φέρουμε ομαδικές διακρίσεις στον Ηρακλή και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω απο πέρυσι».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Θανάση Σκουρτόπουλο, λέγοντας πως «Μιλήσαμε με τον κόουτς Σκουρτόπουλο. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά, τα οποία συζητήσαμε με τον κόουτς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, για τους οποίους αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί του, στο ιστορικό σωματείο του Ηρακλή».

Για το γεγονός πως στον Ηρακλή εντάχθηκαν πρόσφατα κι άλλοι διεθνείς παίκτες (Κουζέλογλου, Γιάννης Αγραβάνης) σχολίασε: «Προσωπικά για εμένα, η επιλογή των Ελλήνων και ιδιαίτερα σε μικρή ηλικία, παικτών, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει μάλιστα και στην Εθνική ομάδα των ανδρών, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια βάση για το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή».

Τέλος, για την ατμόσφαιρα στο «Ιβανώφειο» ανέφερε: «Δεν είχα την τύχη να αγωνιστώ μέχρι στιγμής αντίπαλος του Ηρακλή, σε ένα γεμάτο Ιβανώφειο, όμως ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα, που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ηρακλή, ως παίκτης πλέον της ομάδας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα