Ντραγκίτσεβιτς κατά Άρη: «Πάω στη FIBA, δεν είμαι ανόητος»

Ντραγκίτσεβιτς κατά Άρη: «Πάω στη FIBA, δεν είμαι ανόητος»

Ντραγκίτσεβιτς κατά Άρη: «Πάω στη FIBA, δεν είμαι ανόητος»

bet365

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στη FIBA κατά του Άρη καθώς δεν του καταβλήθηκε η πρώτη δόση του διακανονισμού.

Τα σοβαρά λάθη στα οποία υπέπεσε στην τελευταία διετία θα βρει μπροστά της η ΚΑΕ Άρης καθώς ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς – με μήνυμά του στα social media – ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο BAT της FIBA για να διασφαλίσει τα χρήματά του. Ο Μαυροβούνιος σέντερ είχε συμβόλαιο 130.000 ευρώ (!) την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δεν του καταβλήθηκε σημαντικό μέρος αυτού και η ΚΑΕ Άρης προχώρησε σε διακανονισμό μαζί του τον οποίον όμως δεν τήρησε.

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος που ανακοινώνω ότι θα κινηθώ εναντίον του Άρη προσφεύγοντας στο BAT της FIBA, μετά από όλες τις εξυπηρετήσεις που έκανα για τα χρήματα που μου οφείλονται», έγραψε αρχικά. Το περασμένο καλοκαίρι, οι «κίτρινοι» είχαν τη δυνατότητα να «ξεφύγουν» από το υψηλό συμβόλαιο του παίκτη καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 25.000 ευρώ. Δεν το έκαναν, έτσι τον διατήρησαν στην ομάδα μ’ αυτό το συμβόλαιο κι ενώ ήταν δεδομένο ότι δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σ’ αυτό.

Μάλιστα ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς καταφέρθηκε κατά του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη γράφοντας ότι… «ο κύριος Αρβανίτης δεν μου τηλεφωνεί για να μου εξηγήσει γιατί καθυστερούν. Δεν θα το κάνω αυτό (προσφυγή στη FIBA) αν δεν κάνουν κάτι για μένα, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ να με θεωρεί κάποιος ανόητο. Νιώθω την ανάγκη να το πω δημόσια για να μάθουν την αλήθεια οι φίλοι του Άρη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα