Χεζόνια: Πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League!

Χεζόνια: Πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League!

Χεζόνια: Πιο δημοφιλής παίκτης της Basket League!

bet365

Ο Μάριο Χεζόνια διπλασίασε τα βραβεία του στην Basket League, καθώς αναδείχθηκε και πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος!

Ο Κροάτης φόργουορντ, μετά την ανάδειξή του σε πιο θεματικό παίκτη της σεζόν 2020-21 στο πρωτάθλημα της Basket League, αποτέλεσε και τον πιο δημοφιλή παίκτη!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ «ο Χεζόνια συγκέντρωσε ποσοστό 21,28% στην ψηφοφορία των φιλάθλων. Δεύτερος ήταν ο Κερέμ Καντέρ του Κολοσσού H Hotels με 13,92% και τρίτος ο Βασίλης Μουράτος του Λαυρίου Megabolt με 9,76%.»

Λίγο μετά το νέο... βραβείο του, ο Μάριο Χεζόνια είπε ότι «πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν ως τον πιο θεαματικό και τον πιο δημοφιλή παίκτη του πρωταθλήματος. Χαίρομαι πολύ να προσφέρω θέαμα στους φιλάθλους, αν και ήταν δύσκολο που φέτος έλειπαν από τα γήπεδα».

Και συνέχισε: «Είναι σίγουρα δύο σημαντικές διακρίσεις που με τιμούν ιδιαίτερα. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι μαζί με τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου και όλους τους ανθρώπους της ομάδας καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα της Basket League και να ολοκληρώσουμε με χαμόγελα τη χρονιά. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα