Ο Λοβ μένει πρώτη φορά 2ο χρόνο σε ομάδα και εξηγεί γιατί αυτή είναι ο ΠΑΟΚ

Ο Λοβ μένει πρώτη φορά 2ο χρόνο σε ομάδα και εξηγεί γιατί αυτή είναι ο ΠΑΟΚ

Ο Λοβ μένει πρώτη φορά 2ο χρόνο σε ομάδα και εξηγεί γιατί αυτή είναι ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Τζερμπάιν Λοβ θα μείνει στον ΠΑΟΚ για δεύτερη σεζόν, αυτό το κάνει πρώτη φορά στην καριέρα του και εξήγησε τους λόγους.

Ο Αμερικανός παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι που είναι πρωτόγνωρο για εκείνον. Δεν έχει περάσει δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σε μια ομάδα και μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας του εξήγησε τους λόγους.

Αναλυτικά:

Jermaine Love: «Επιλέγω την ευτυχία. Θέλω να επιστρέψω την αγάπη…»
Είναι η πρώτη φορά στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρας, που επιστρέφει για να αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ίδια ομάδα. Αυτό κάτι λέει, όπως και το γεγονός ότι είναι ελάχιστοι και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού οι Αμερικανοί παίκτες στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που αγωνίστηκαν για 2η συνεχή σεζόν με τα ασπρόμαυρα.

Μετά το ασύλληπτο ρεκόρ ευστοχίας στις ελεύθερες βολές, ο Jermaine Love βάζει στόχο να καταγράψει και άλλα ρεκόρ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και το κάνει χωρίς δεύτερες σκέψεις. «Επιστρέφω στον ΠΑΟΚ γιατί επιλέγω την ευτυχία», λέει χωρίς περιστροφές ο Jermaine Love και εξηγεί… «Νομίζω ότι αυτό που μέτρησε περισσότερο στην απόφασή μου είναι το γεγονός ότι θυμήθηκα πόσο υπέροχα ένιωσα με το να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου».

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι λογικό. Τι είναι ο ΠΑΟΚ για τον Jermaine Love; «ΠΑΟΚ σημαίνει οικογένεια. Αισθάνομαι ότι με αγαπούν εδώ, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να μην θέλει κάποιος να συμμετέχει σε κάτι τόσο ξεχωριστό. Επίσης είναι και οι οπαδοί. Μου έδειξαν τόση αγάπη και θέλω να τους την επιστρέψω».

Με την δεύτερή του χρονιά στον ΠΑΟΚ να ξεκινά προς τα τέλη Αυγούστου, ο Αμερικανός γκαρντ σκέφτεται ήδη την επόμενη σεζόν και βάζει υψηλούς στόχους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Και να βρεθούμε στις πρώτες θέσεις τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League».

Μπορεί αυτή να είναι μόλις η 2η του χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά θα είναι η 3η σεζόν συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη και έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτά που λέει για τον προπονητή του ο Αμερικανός γκαρντ… «Πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι και πάλι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είμαστε δύο πολύ ανταγωνιστικοί άνθρωποι. Ξέρω ότι είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για τις μελλοντικές προκλήσεις. Δεν θα ήθελα να πάω στον πόλεμο με κανέναν άλλο…»

Ο Jermaine Love στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τον Malcolm Griffin, τον οποίο καλεί να επιστρέψει… «για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα από ότι την περασμένη σεζόν» και μιλάει με προσμονή για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και την στιγμή που θα δει γεμάτο το PAOK Sports Arena: «Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι τους αγαπώ και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και σε ένα γεμάτο γήπεδο. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να δω γεμάτο το γήπεδο και να αισθανθώ αυτή την ενέργεια του κόσμου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα