Δέδας: «Μία ομάδα που θα πεθαίνει στο γήπεδο»

Δέδας: «Μία ομάδα που θα πεθαίνει στο γήπεδο»

Δέδας: «Μία ομάδα που θα πεθαίνει στο γήπεδο»

bet365

O Στέφανος Δέδας είναι εδώ και λίγη ώρα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ και μέσα από τις πρώτες δηλώσεις του, θέλησε να δώσει το αγωνιστικό στίγμα της ομάδας που θα δημιουργήσει.

Η ΑΕΚ διεκδίκησε την υπογραφή του. Και ο Στέφανος Δέδας έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Πλέον, ο νέος προπονητής της «Βασίλισσας» μίλησε για τους στόχους του, κάνοντας λόγο για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα «πεθαίνει στο γήπεδο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Δέδα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

«Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ενός συλλόγου με την Ιστορία και το ειδικό βάρος της ΑΕΚ, αποτελεί ύψιστη τιμή καθώς και μέγιστη ευθύνη.

Ευχαριστώ τη Διοίκηση της ΑΕΚ, ιδιαίτερα δε τον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Χήνα για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Η ΑΕΚ αλλάζει σελίδα στο παρκέ... Θέαμα, ομαδικό μπάσκετ και πολλές νίκες είναι αυτό, που συνοδεύει την καριέρα μου.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα δουν μία ομάδα, που θα πεθαίνει στο γήπεδο, και αυτό είναι δέσμευση! Όλοι οι παίκτες, που θα συμμετέχουν σ’ αυτή την προσπάθεια θα έχουν επίγνωση, ότι αυτή η ομάδα έχει τίτλους, Ιστορία και απαιτητικό κόσμο. Θα είναι η πρώτη και η τελευταία σκέψη, που θα μας συνοδεύει όλους όταν θα πατάμε στο παρκέ, σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE NEWS FEED