ΑΕΚ: Γνωστός ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της!

ΑΕΚ: Γνωστός ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της!

ΑΕΚ: Γνωστός ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της!

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα, καθώς γνωστός ατζέντης μπλοκάρει τον λογαριασμό της! Σε επαφή μαζί του οι «κιτρινόμαυροι», προσπάθειες να μεταπειστεί.

Σήμα κινδύνου θα αρχίσει να εκπέμπει η ΑΕΚ!

Ήταν που ήταν πολλά τα (οικονομικά) προβλήματα στους «κιτρινόμαυρους», έρχονται να προστεθούν και άλλα. Ακόμη μεγαλύτερα. Ο εν λόγω ατζέντης κουράστηκε από τις συνεχόμενες αθετηθείσες υποσχέσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφορικά με τις οφειλές προς τους πελάτες του και προχωράει μέσω και δικαστικών αποφάσεων να μπλοκάρει τον λογαριασμό της!

Οι οφειλές δεν αφορούν μόνο παίκτες που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ αλλά παίκτες οι οποίοι έχουν περάσει από την ΑΕΚ συνολικά τα τελευταία χρόνια. Αυτός ήταν και ο μοναδικός λογαριασμός από τον οποίο η Ένωση μπορούσε να «σηκώσει» χρήματα, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί, πλέον, και σοβαρός κίνδυνος για τη συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, σε 10 ημέρες και δη μέχρι τις 15 Ιουνίου, η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιάσει στον ΕΣΑΚΕ ότι δεν έχει καμία απολύτως οφειλή προκειμένου να πάρει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα ή έστω να παρουσιάσει όλους τους διακανονισμούς προς όλους τους παίκτες και τους προπονητές στους οποίους χρωστάει χρήματα. Γι' αυτόν τον λόγο οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον ατζέντη προκειμένου να τον μεταπείσουν και να... ξεμπλοκάρει τον λογαριασμό. Σε πρώτη φάση το κλίμα είναι θετικό ώστε να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα και να συνεχίσει τον ανηφορικό της δρόμο το τελευταίο 10ήμερο.

Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ έχει ήδη 8 ban από την FIBA και αρχίζει να μπαίνει σ' ένα δύσκολο μονοπάτι, καθώς ο χρόνος περνάει και δεν θα έχει το περιθώριο (αλλά και το χρήμα) προκειμένου να καλύψει όλες τις τρύπες.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

BASKET LEAGUE NEWS FEED