Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Χατζηχαραλάμπους

Gazzetta team
Στη Νίκη Αμαρουσίου ο Χατζηχαραλάμπους

bet365

Η Νίκη Αμαρουσίου ενισχύθηκε ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής 2020/21 με την απόκτηση του Χάρη Χατζηχαραλάμπους.

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χάρη Χατζηχαραλάμπους, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2020/21.

Ο Χάρης Χατζηχαραλάμπους (γκαρντ, 2002) προέρχεται από την TeleUnicom BAC και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή Νίκου Χρυσόγελου, αποτελώντας την τέταρτη εφετινή μεταγραφή έπειτα από τους Γιώργο Τσίρο, Αλέξανδρο Μπίγγο και Λουκά Βαφιά.

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, σε ό,τι αφορά τη γνωριμία μου με τους ανθρώπους της ομάδας και, φυσικά το γήπεδο όπου θα δουλεύουμε καθημερινά. Το κλίμα είναι υπέροχο και οι νέοι συμπαίκτες μου με βοήθησαν σε ό,τι χρειάστηκα τις προηγούμενες ημέρες. Πραγματικά, δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό. Όταν προέκυψε το ενδιαφέρον της Νίκης Αμαρουσίου δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήταν κάτι πραγματικά σπουδαίο για μένα, να βρεθώ δηλαδή από το Εφηβικό σε μια ομάδα που θα συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική» τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του στο nikiamarousiou.gr.

Εν συνεχεία ανέφερε: «Έκανα το τελευταίο χειρουργείο μου πριν από την καραντίνα και δουλεύω για να επανέλθω. Το συγκεκριμένο πρόβλημα με είχε κρατήσει πίσω όμως έχω πεισμώσει να το αφήσω πίσω μου πριν αρχίσει η προετοιμασία. Η Νίκη Αμαρουσίου είναι η μεγάλη μου πρόκληση! Σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν, είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Σε ατομικό επίπεδο, θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω. Είτε παίζω 1′, είτε 2′, είτε 40′, θα δίνω πάντα το 100%»!

 

Τελευταία Νέα