Ακράτα: Επιστολή με παράπονα για τη διαιτησία

Gazzetta team
Ακράτα: Επιστολή με παράπονα για τη διαιτησία

bet365

Η Ακράτα απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον ΟΔΚΕ, εκφράζοντας την έντονη της δυσαρέσκεια για τη μέχρι τώρα διαιτησία.

Η Ακράτα δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένη από τη διαιτησία που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής και αποφάσισε να το κάνει γνωστό μέσω επιστολής της στον ΟΔΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με την παρούσα θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ από τους διαιτητές που ορίζονται στα παιχνίδια μας. Κάθε Κυριακή γινόμαστε μάρτυρες κακών έως και απαράδεκτων σφυριγμάτων. Είναι κοινότυπο αλλά θα το εκφράσουμε: ζητάμε ΔΙΚΑΙΗ μεταχείριση. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι διαιτητές έχουν δικαίωμα να κάνουν λάθη, ωστόσο όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να στερούν βαθμούς από την ομάδα μας και λάθη που είναι καταφανέστατα «δια γυμνού οφθαλμού» ακόμα και από αρχαρίους περί των κανονισμών του Μπάσκετ. Ζητάμε την δίκαιη μεταχείριση όχι μόνο επειδή έτσι επιβάλλεται αλλά και γιατί η τοπική κοινωνία καταβάλει αγωνιώδεις προσπάθειες και θυσίες, με ότι αυτό συνεπάγεται, για την διατήρηση της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Σημειωτέον, πρόκειται για την μοναδική ομάδα στην Γ’ Εθνική από Κόρινθο έως Πάτρα και με αδιάλειπτη και συνεπή προσπάθεια επένδυσης στο άθλημα μέσω των Ακαδημιών. Με όλο τον σεβασμό στην Ομοσπονδία σας, ζητάμε το αυτονόητο. Ας αφήσουμε το παιχνίδι να κριθεί από τις ικανότητες των παικτών-προπονητών και όχι από τις ανικανότητες ή ίσως ακόμα και σκοπιμότητες τρίτων παραγόντων. Δεν μπορούν σφυρίγματα διαιτητών να δυναμιτίζουν τα πνεύματα εντός του αγωνιστικού χώρου και να οξύνουν τα πνεύματα στην εξέδρα. Εμείς προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα να αντιμετωπίζουμε την αντίπαλη ομάδα και μόνο, εντός παρκέ. Ουδείς μπορεί να παίζει με τις τύχες του ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ. Οψόμεθα!

Εκ μέρους του Δ.Σ. ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα