Τραυματίστηκε λόγω της τσαντίλας του o Tζέιμς!

Τραυματίστηκε λόγω της τσαντίλας του o Tζέιμς!

Γιώργος Κούβαρης
Τραυματίστηκε λόγω της τσαντίλας του o Tζέιμς!

bet365

Ο λόγος που ο Μάϊκ Τζέϊμς ζήτησε συγνώμη (μέσω twitter) για τον τραυματισμό του, δεν ήταν άλλος από μία μπουνιά με την οποία κατεδάφισε μία τζαμαρία κι ενώ νωρίτερα, ο Αργύρης Πεδουλάκης τον είχε στείλει στα αποδυτήρια επειδή του είχε αντιμιλήσει.

Πολύ άσχημα θα πρέπει να νιώθει ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός point-guard του «τριφυλλιού», καθώς από δική του υπαιτιότητα, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Πριν καλά-καλά προλάβει να αρχίσει το πρωτάθλημα αλλά και η Euroleague, o Μάϊκ Τζέϊμς υπέστη βαρύ θλαστικό θραύσμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού κι έτσι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο μήνες.

Το τραγικό για τον Παναθηναϊκό Superfoods αλλά και για τον ίδιο τον παίκτη, ήταν ο τραυματισμός του ήταν απόρροια της ανώριμης αντίδρασης που είχε μετά από μία λογομαχία με τον Αργύρη Πεδουλάκη, στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης των «πρασίνων», πριν την πρεμιέρα της Basket League με τον Προμηθέα Πατρών.
Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος point-guard έχωσε μπουνιά σε μία τζαμαρία, μόλις άκουσε τον 52χρονο τεχνικό της ομάδας να τον στέλνει στα αποδυτήρια. Όπως είναι φυσικό, όλοι πάγωσαν ακούγοντας τον κρότο αλλά και την κραυγή του πόνου που έβγαλε ο Αμερικανός.
Τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά και φυσικά εξηγούν απόλυτα το απολογητικό tweet που πόσταρε ο Τζέϊμς από το νοσοκομείο, όπου είχε ηρεμήσει. Η ουσία είναι ότι οι «πράσινοι» θα χάσουν για εύλογο χρονικό διάστημα, έναν πολύ σημαντικό παίκτη τους και θα αναγκαστούν να «χτενίσουν» την περιορισμένη αγορά για να βρουν ένα «λαβράκι», που θα μπορέσει να τους βγάλει από την δύσκολη θέση, κυρίως όσον αφορά στην EuroLeague.
Το σχετικό ρεπορτάζ επιβεβαίωσε και η «πράσινη» ΚΑΕ, όπως μεταδόθηκε από την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα από τη NOVA.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα