Όρθιο το κλειστό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο! (pics)

Gazzetta team
Όρθιο το κλειστό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο! (pics)

bet365

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε την είσοδό του στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στη διάρκεια του Μπαρτσελόνα- Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού σηκώθηκαν όρθιοι για να τον χειροκροτήσουν αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του!

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έκανε την εμφάνισή του στο «Νίκος Γκάλης» και ανάγκασε τους περίπου 9.000 θεατές του Παναθηναϊκού να σηκωθούν και να τον χειροκροτήσουν θερμά.

Ο εμβληματικός διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος από το γιο του, Δημήτρη, στην πολυθρόνα για να παρακολουθήσει τη βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και το φιλικό των «πρασίνων», ενώ και ο διοικητικός ηγέτης της Μακάμπι, Σιμόν Μιζράχι, πήγε και τον ασπάστηκε.

Εν συνεχεία, ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρέδωσε μια τιμητική πλακέτα στον Ισραηλινό, για τη συμμετοχή της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο τουρνουά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα