Άγνωστο το πότε και αν θα επιστρέψει ο Μπος

Άγνωστο το πότε και αν θα επιστρέψει ο Μπος

Gazzetta team
Άγνωστο το πότε και αν θα επιστρέψει ο Μπος

bet365

Ο Πατ Ράιλι δήλωσε πως δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των Μαϊάμι Χιτ ο Κρις Μπος.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ τέθηκε εκτός μάχης λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει μόνο που αυτή τη φορά έχουνε εκφραστεί φόβοι πως ενδέχεται να μην μπορέσει να επανέλθει στη δράση.

Το αιμάτωμα, που παρουσίασε ξανά στους πνεύμονες, δεν είναι παίξε γέλασε και μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του οπότε στο Μαϊάμι παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή την εξέλιξη της κατάστασης του.

Γι' αυτό λοιπόν για πολλοστή φορά ο Πατ Ράιλι ως πρόεδρος των Χιτ τόνισε πως ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε και θα επιστρέψει ο Μπος: «Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι θετικά. Οι γιατροί της ομάδας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς του Κρις και για πρώτη φορά υπάρχει πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα τους. Ξέρω πως θέλει να παίξει. Προφανώς είμαστε ανοιχτοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως η κατάσταση παραμένει ρευστή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα