Συνεχίζει στο Κορωπί ο Σκλάβος

Φάνης Παναγιώτου
Συνεχίζει στο Κορωπί ο Σκλάβος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Μία σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε το Κορωπί, που ήρθε σε συμφωνία με τον Βαγγέλης Σκλάβο, ο οποίος με τον Λάζαρο Αγαδάκο αναμένεται να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό "δίδυμο" στα παρκέ της Β' Εθνικής!

Η ανακοίνωση:

«Το παζλ της νέας σεζόν συμπληρώθηκε για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κορωπίου με τον πολύπειρο καλαθοσφαιριστή Βαγγέλη Σκλάβο, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα είναι και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Με τον 37χρονο forward, η frontline της ομάδας γίνεται πανίσχυρη, μαζί με την παρουσία του Λάζαρου Αγαδάκου, του Παναγιώτη Υφαντή, του Γιώργου Τύρλα, και του Γιάννη Στούκα. Σίγουρα ο coach Φώτης Καρακώστας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, βλέποντας τόσο γεμάτο ρόστερ.

Ο Βαγγέλης Σκλάβος γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει ένα κοριτσάκι 2,5 ετών. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Μύλωνα, και έχει περάσει από πολλές ομάδες της Α1 όπως το Ηράκλειο, ο Πανιώνιος, ο Πανελλήνιος, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στο εξωτερικό σε μεγάλες ομάδες όπως η Βαλένθια στην Ισπανία και η Λοκομοτίβ Ροστόφ στη Ρωσία».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα