Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς!

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς!

Φάνης Παναγιώτου
Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τέπιτς!

bet365

Ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, που έφτασε σε συμφωνία με τον Μιλένκο Τέπιτς!

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από αρκετά χρόνια. Ο Μιλένκο Τέπιτς είχε αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό ως μεγάλο ταλέντο, εν τέλει, όμως, δεν… έπιασε στους “πράσινους”. Από το 2011 κι έπειτα έπαιξε σε Ισπανία, Λιθουανία και Σερβία και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψει στη χώρα μας. Ο ΠΑΟΚ έκανε την κίνηση ματ με την απόκτηση του κι ο εκπρόσωπος του παίκτη -Μίσκο Ραζνάτοβιτς- ενημέρωσε επίσημα για το deal.

Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ (γενν. το 1987, ύψος 2.02μ.) θα φτάσει στην Ελάδα αύριο (04/09) και μάλιστα το πρώτο του ματς με τον ΠΑΟΚ θα είναι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό είναι πως ο “Δικέφαλος” δυναμώνει ακόμα περισσότερο ενόψει της νέας σεζόν.

UPDATE: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Λίγο μετά το... τιτίβισμα του Ραζνάτοβιτς, ήρθε κι η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Σέρβο καλαθοσφαιριστή Milenko Tepic για την σεζόν 2015-2016. Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας με έναν παίκτη ποιότητας και μεγάλης εμπειρίας από το κορυφαίο επίπεδο.

Ο Milenko Tepic αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στις 15:20, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα του ΠΑΟΚ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα