Σακελλαρίου: «Το Λαύριο αποπνέει υγεία»

Σακελλαρίου: «Το Λαύριο αποπνέει υγεία»

bet365

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, που… εκτέλεσε το Ψυχικό, μίλησε στο gazzetta.gr για τη μεγάλη νίκη που πήρε η ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους που έχει το Λαύριο.

Το ματς ανάμεσα στο Ψυχικό και το Λαύριο ήταν το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής στην Α2. Ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και διεκδικούν την άνοδο. Το ροζ φύλλο κατέληξε στους φιλοξενούμενους…

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βαγγέλης Σακελλαρίου. Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές γκαρντ μέτρησε 19 πόντους, αλλά το σημαντικό είναι πως έβαλε το καθοριστικό τρίποντο στα -10’’ για το φινάλε, ενώ είχε προηγηθεί ακόμα ένα μεγάλο σουτ (διαβάστε ΕΔΩ)!

Ο Σακελλαρίου μίλησε στο gazzetta.gr και αφού πρώτα μας περιέγραψε το χθεσινό (7/3)... θρίλερ, στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει το Λαύριο, στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, ενώ παράλληλα μίλησε για τη… μάχη του με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη την επόμενη εβδομάδα.

*Δείτε ΕΔΩ τους καλύτερους της αγωνιστικής στην Α2

Βαγγέλη, αρχικά θέλουμε να μας περιγράψεις πως εξελίχθηκε η φάση που έκρινε το ματς. Εκεί δηλαδή που έβαλες το καθοριστικό τρίποντο και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα σου…
Κάναμε μία μεγάλη ανατροπή και το ματς ήταν… θρίλερ. Έβαλα το μεγάλο σουτ στα 10’’, ωστόσο χάναμε με 7 πόντους και είχε προηγηθεί ακόμα ένα τρίποντο δικό μου, συν ένα lay up του Σάκη (σ.σ. Γιαννακόπουλος) για να κάνουμε την ανατροπή. Στη συνέχεια το Ψυχικό έχασε το σουτ και τα πάντα τελείωσαν.

Το Λαύριο είναι ομάδα που λίγοι περίμεναν πως θα παλέψει με αξιώσεις για την άνοδο, με δεδομένο πως υπήρξαν αντίπαλες ομάδες που ενισχύθηκαν με ποιοτικούς παίκτες και έμπειρους από την Α1. Πλέον όμως έχετε καλές πιθανότητες. Πού πιστεύεις πως μπορείτε να φτάσετε;
Τόσο ομαδικά, όσο και ατομικά ο στόχος μας είναι το επόμενο Σάββατο. Δεν μας αρέσουν οι μακροπρόθεσμοι στόχοι και αυτό που θέλουμε είναι να δουλεύουμε όλη την εβδομάδα και να είμαστε έτοιμοι για το ματς που ακολουθεί. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Τώρα ακολουθεί το ματς με τη Λιβαδειά. Το παιχνίδι με το Ψυχικό πέρασε, το αφήνουμε πίσω μας και κοιτάμε τον αντίπαλο του άλλου Σαββάτου.

Το κλίμα στην ομάδα πώς είναι;
Το μυστικό της ομάδας είναι πως αποπνέει υγεία. Βέβαια, αυτό πλέον δεν είναι μυστικό, αφού κάθε εβδομάδα φαίνεται στο παρκέ πως γουστάρουμε να παίζουμε μπάσκετ! Οι σχέσεις μεταξύ μας, με τους προπονητές και τη διοίκηση είναι εξαιρετικές, περνάμε καλά και δίνουμε τα πάντα σε κάθε μας. Αυτό μπορεί να το δει ο καθένας που θα βρεθεί στο γήπεδο.

Είναι ένα παιδί με συμμετοχές στις μικρές Εθνικές και φέτος πραγματοποιείς πολύ καλή σεζόν. Οι ατομικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
Οι ατομικοί μου στόχοι συνάδουν με εκείνους της ομάδας. Την περίμενα χρόνια μία σεζόν όπως η φετινή. Έχω δουλέψει αρκετά και χαίρομαι που ο προπονητής μου και η διοίκηση μου έδωσαν χώρο και χρόνο, προκειμένου να δείξω τη δουλειά μου. Στόχος μου είναι κάθε Σάββατο να παρουσιάζει όλο και καλύτερος και φυσικά να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Τέλος, ακολουθεί το ματς με τη φορμαρισμένη Λιβαδειά… Είσαι έτοιμος να μαρκάρεις τον Γκαγκαλούδη που είναι ασταμάτητος τον τελευταίο καιρό;
Από αύριο (9/3) θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το ματς με τη Λιβαδειά. Ο Γιάννης είναι μεγάλος παίκτης, μεγάλη προσωπικότητα και η αξία του είναι δεδομένη. Ο μεγάλος μας στόχος είναι να τον περιορίσουμε και θα δουλέψουμε ώστε να τα καταφέρουμε. Η Λιβαδειά ήταν καλή ομάδα, με την προσθήκη του Γιάννη έγινε ακόμα καλύτερη και εμείς θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο μας, που στόχος μας είναι ακόμα ένα ροζ φύλλο.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα